Sådan finder du nylige Google-søgninger, du har foretaget

Google leverer omfattende webhistorikregistreringer til enhver bruger med en Google-konto. Virksomheden registrerer hver websøgning, blogsøgning, produktsøgning og set billede inden for sin platform. Google kan levere disse poster hovedsageligt, fordi Google-kontoindehavere overvejende bruger Google-applikationer som Google-søgning, Google-billeder, Google Bøger og Google-produkter. Du kan finde dine seneste Google-søgninger ved at logge ind på din Google-konto og derefter åbne applikationen "Webhistorik".

Trin 1

Åbn et internetbrowserprogram på din computer. Besøg Googles startside i din browser. Klik på knappen "Log ind" øverst til højre på siden. Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de angivne felter, og klik derefter på "Log ind".

Trin 2

Klik på knappen "Min konto" i højre side af siden. Klik på applikationen "Webhistorik" i afsnittet "Mine produkter" på hovedsidesiden.

Se over listen over websøgninger, der er leveret til dig. Dine seneste søgninger vises først i resultaterne.

Skriv et par ord i søgefeltet, hvis du især leder efter en søgning. Se på kalenderen til højre for listen. Klik på en dato for at se alle de søgninger, du foretog den pågældende dag. Hvis du ikke har ryddet din webhistorik i nogen tid, vil Google have gemt hver søgning, du har foretaget siden sidste clearing.