Sådan geninstalleres Norton efter computerkraschen

Hvis din computer går ned, og du har brug for at geninstallere din Norton-software, kan du downloade den fra producentens websted. For at geninstallere skal du dog hente din produktnøgle. Du kan få dette ved at logge ind på Norton-webstedet og få adgang til din Norton-konto. Produktnøglen justerer tidsperioden for dit Norton-softwareabonnement til hvor meget tid der er tilbage på abonnementet fra det tidspunkt, hvor du købte softwaren.

Trin 1

Åbn en webbrowser, og skriv adressen for at få adgang til din Norton-konto. Adressen findes i Ressource 1.

Trin 2

Klik på "Log ind" øverst til højre på skærmen, og indtast derefter den e-mail-adresse og adgangskode, du brugte til at tilmelde dig din Norton-konto. Klik på "Log ind."

Trin 3

Noter produktnøglen til dit Norton-produkt, der er anført under "Produkter".

Trin 4

Download den Norton-software, du har brug for at geninstallere. Se Ressource 2 for download-siden.

Trin 5

Klik på "Kør" på alle pop op-vinduer, der vises. Dette kører Norton Download Manager, som derefter downloader den software, du prøver at geninstallere.

Trin 6

Dobbeltklik på den downloadede fil for at køre installationsguiden. Hvis du ikke vil være en del af Norton Community Watch, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for denne mulighed og trykke på "Næste".

Trin 7

Installer Norton på standardplaceringen, eller klik på "Gennemse", og vælg den placering, hvor du vil installere Norton. Klik på "Næste".

Trin 8

Klik på brugeraftalen, og læs den igennem. Når du er færdig, skal du klikke på "Luk" og derefter klikke på "Enig og installer". Norton starter op.

Trin 9

Klik på "Aktiver nu" i nederste højre hjørne af Norton, og indtast derefter den produktnøgle, du skrev ned tidligere, og tryk på "Næste".

Indtast den e-mail-adresse, du brugte til din Norton-konto, klik derefter på "Næste", og indtast din Norton-kontoadgangskode. Klik på "Udført", når du er færdig.