Sådan giver du folk dine Microsoft-point via Xbox Live

Elementer, du har brug for

  • Microsoft Points (beløb valgfrit)

  • Xbox Live Silver eller Gold abonnement

  • Xbox 360-headset (valgfrit)

Microsofts Xbox 360 er mere end bare en hjemmevideo-konsol, da ejere er i stand til at nyde film, musik, online gameplay og endda Xbox Live Marketplace. Xbox Live giver spillere mulighed for at gå online med deres Xbox 360 for ikke kun at nyde online gameplay med andre spillere, men også downloade musik og videoer, leje og se film og tv-shows og endda købe videospil alt fra Xbox Live Marketplace. For at nyde alt, hvad Xbox Live Marketplace har at tilbyde, skal brugerne bruge Microsoft Points, som er Xbox Lives onlinevaluta, og brugerne kan give point over Xbox Live.

Kom godt i gang

Kontroller, at Xbox 360-kablerne er korrekt tilsluttet dit fjernsyn, og at begge er tilsluttet dine stikkontakter. Sørg for, at din Xbox 360 er tilsluttet korrekt til en trådløs router eller kabelmodem for at oprette en onlineforbindelse.

Tænd din Xbox 360-konsol ved at trykke på "Til" -knappen ved siden af ​​USB-porte eller ved at trykke på "Guide" -knappen, der findes mellem knapperne "Start" og "Vælg" på din Xbox 360-controller.

Tænd dit fjernsyn, og skift det til den rigtige kanal, som din Xbox 360-kabler er tilsluttet.

Tryk på "Guide" -knappen igen for at åbne Guide-vinduet, og vælg en spillerprofil fra "Log ind" -muligheden. Bemærk, at du skal være logget ind for at få adgang til Xbox Live.

Fjern sikkerhedsopbakningen fra Microsoft Points-kortet for at afsløre den indløselige pointkode.

Afsendelse af Microsoft-point

Vælg indstillingen "Beskeder" i vejledningsvinduet.

Vælg indstillingen "Opret ny".

Vælg indstillingen "Besked".

Vælg en ven på listen over dine online venner, eller vælg "Indtast Gamertag", hvis du giver koden til en, du ikke har som en ven. Bemærk, at du skal kende den rigtige stavning af Gamertag for at sende dem meddelelsen korrekt.

Vælg indstillingen "Tilføj tekst". Bemærk, at du også kan vælge indstillingen "Tilføj stemme", hvis du har et Xbox 360-headset, men du kun har 15 sekunder til at optage din besked, hvilket muligvis ikke er tilstrækkelig tid til at recitere 25 bogstaver / nummerkoden, eller beskeden muligvis ikke være forståelig.

Indtast Microsoft Points-koden, og klik på "Udført", når du er færdig med beskeden.

Vælg indstillingen "Send besked".

Privat chat

Sæt dit Xbox 360-headset i din Xbox 360-controller, og sørg for, at det er tændt.

Vælg indstillingen "Beskeder" i vejledningsvinduet.

Vælg indstillingen "Opret ny".

Vælg indstillingen "Privat chat Inviter".

Vælg en ven på listen over dine online venner, eller vælg "Indtast Gamertag", hvis du giver koden til en, du ikke har som en ven. Bemærk, at du skal kende den rigtige stavning af Gamertag for at sende dem meddelelsen korrekt.

Vælg indstillingen "Send invitation".

Vent mens meddelelsesmodtageren reagerer.

Fortæl dem den indløselige kode, og sørg for at de skriver den ned. Få dem til at læse den tilbage til dig for at dobbelttjekke, om de har koden skrevet korrekt.

Tips

Indløselige Microsoft Points-kort kommer i 1600, for $ 19,99 og 4000, for $ 49,99, beløb.

Advarsler

Du kan ikke give Microsoft-point, der tidligere er blevet indløst.