Er disse billeder af den næste iPhone?

En serie af billeder har overdraget det krav om at vise dele af den næste iPhone i både sort og hvid farver (iPhone 5, iPhone 6, kalder det, hvad du vil). De mest bemærkelsesværdige billeder er af den bageste skal på den påståede næste gen iPhone, hvor Apple  logo og "iPhone" tag er trykt og viser, hvad der ligner en helt ny aluminium unibody konstruktion. Enheden synes også at have tilstrækkelig plads til at rumme det større 4 "display, der har været stærkt rygter.

Billederne blev opnået og offentliggjort af 9to5mac tilsyneladende fra forsyningskædekilder, selvom maskinsnitlinjerne vist inde i skallen kunne indikere at disse er prototypestykker og måske ikke ligner den endelige forsendelsesindretning præcist.

Andre bemærkelsesværdige funktioner, der vises på billederne, er en mindre strømadapterport nederst på enheden, nydesignede højttalergitter, og hovedtelefonstikket ser ud til at være blevet flyttet til bunden af ​​enheden.

Den nyindrettede kabinet og 4 "skærm passer fint i vores seneste liste over sandsynlige rygter om iPhone 5. Andre forventede funktioner omfatter 4G LTE-understøttelse, en hurtigere processor med mere RAM, iOS 6 og et bedre kamera.

Den næste iPhone antages at debutere i efteråret i år, en gang i september eller oktober tidsrammen.