Køb iPhone 4 uden kontrakt

Jeg har lige hentet den nyeste iPhone 4-forpligtelse fri for en af ​​mine venner, der bor uden for USA. Hvis du ikke har noget imod at betale den højere pris, kan alle købe en iPhone uden en kontrakt. Her er hvad du skal gøre:

  • Find og besøg en Apple Store
  • Find en salgsforbindelse
  • Fortæl dem, at du vil købe en iPhone 4 uden en kontraktsforpligtelse
  • Betal hele iPhone 4-prisen
  • Det er det! Nu har du en kontraktfri iPhone

Du kan få et spørgsmål eller to om hvorfor du vil have en telefon uden engagement, og de vil sandsynligvis minde om, at iPhone er meget billigere, når den er subventioneret af AT & T's kontrakt, men jeg tror, ​​det er bare at tjene AT & T. Det er en smertefri proces og tog mig kun et par minutter. Så vidt jeg ved, kan du ikke få en iPhone uden kontrakt hos enhver butik undtagen direkte hos Apple Store. Interessant nok kan du heller ikke købe en iPhone uden kontrakt på Apples hjemmeside, du skal foretage købet i en fysisk butik.

Det er vigtigt at vide, at i USA, uanset om du køber en iPhone uden forpligtelsen, er du stadig bundet til AT & T som transportør. Hvis du ønsker at komme rundt om dette, skal du bruge et oplåsningsbatteri til iPhone 4. Bærbare oplåste iPhones er tilgængelige i andre lande, herunder Frankrig, Storbritannien og Canada, men ikke i USA.

Dette gælder både iPhone 3GS og iPhone 4. Prisen på iPhone 4 uden kontrakt starter på $ 599 og går op derfra, så få din pung klar.