Sådan brænder du en cd uden mellemrum mellem sange

Nogle gange, når du brænder sange på en CD, vil du ikke have noget mellemrum mellem slutningen af ​​en og begyndelsen på en anden. Selvom dette virker som en simpel opgave, kan det faktisk være ret forvirrende. Den største skyld i denne forvirring er, at det ikke er muligt at slette mellemrummet mellem sange på Windows Media Player uden et specifikt plug-in. I stedet kan du bruge en anden type brændesoftware, som Nero eller iTunes (som kan downloades gratis), til at brænde cd'er uden mellemrum mellem sangene.

Trin 1

Overfør sangfiler, afspilningsliste eller album, som du vil brænde, ind i vinduet eller ruden i din brændesoftware, der giver dig mulighed for at brænde en CD. Tryk ikke på knappen "Brænd" endnu.

Trin 2

Klik på fanen "Rediger" øverst på din cd-brændingssoftware. Afhængigt af hvilken type software du bruger, kan fanen muligvis sige "præferencer" eller noget andet. Kig efter en brændefane i den menu, der vises. Hvis der ikke findes nogen brændemenu, skal du klikke på fanen "Avanceret".

Trin 3

Find knappen eller fanen, der er mærket "Gap Between Songs" for noget lignende. Igen afhænger den nøjagtige ordlyd af, hvilken type brænder du bruger. Højreklik på det lille vindue ved hjælp af knappen eller fanen, og skift tiden fra to sekunder (standardafstanden mellem sange) til nul sekunder. Sørg for at trykke på knappen "Gem", når du går ud af dette vindue.

Trin 4

Indsæt en tom cd. Sørg for, at cd'en er tom eller omskrivelig. Hvis cd'en ikke er nogen af ​​disse ting, kan du ikke brænde noget på den.

Klik på knappen "Brænd" på din brændende software. CD'en, der oprettes, skal ikke have noget mellemrum mellem sangene.