Sådan får du en kopi af Microsoft Office, hvis din computer går ned

De fleste mennesker ved, at de skal sikkerhedskopiere alle deres filer i tilfælde af et computernedbrud, men de ved muligvis ikke, at de også skal sikkerhedskopiere deres installationssoftware. Du kan være bekymret, hvis du har downloadet Microsoft Office og ikke har en papirkopi, eller hvis du har mistet papirkopien. Heldigvis hjælper Microsoft dig med at geninstallere Office-software efter et nedbrud uden at kræve, at du køber en ny licens. Du kan bruge den samme licens på en computer, der styrtede ned, så længe du geninstallerer Office på den samme computer.

Trin 1

Find din Microsoft Office-produktnøgle. Dette er en kode på 25 tegn, som du modtog, da du købte dit produkt. Du kan finde den enten på produktemballagen eller i bekræftelses-e-mailen fra Microsoft, hvis du har købt en download.

Trin 2

Få installationssoftware fra Microsoft.com, og angiv din produktnøgle for at bekræfte din produktlicens. Du kan vælge at downloade installationssoftwaren gratis eller bestille en DVD mod betaling.

Kør installationssoftwaren på din computer, og angiv din produktnøgle, når du bliver bedt om det. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre processen og få adgang til dine softwareprogrammer.