Fejlfinding af en Mitsubishi WD-60735 DLP

Digitalt lysprojektions-tv er overkommelige kvalitetsindstillinger i forhold til andre high-definition-muligheder. Mitsubishi er en pioner inden for DLP-teknologi og leverer en ensartet serie af fjernsyn inklusive WD-60735-modellen. Denne 60-tommers model, som de fleste andre elektroniske forbrugere, kan have tekniske problemer. Identificer problemerne med din Mitsubishi WD-60735, og ret dem selv. Værksteder kan være dyre og unødvendige for visse problemer, der kan repareres ved hjælp af de rigtige værktøjer og oplysninger.

Trin 1

Frakobl alle videoenheder, og tilslut videokablerne igen til de ønskede indgange. Hvis de forkerte indgange er valgt, eller kablet ikke er tilsluttet korrekt, vises videosignalet ikke på skærmen. Nogle kabler kan blive flossede, og stikkene kan blive defekte over tid, og de skal ændres.

Trin 2

Sørg for, at lydkablerne er i de rigtige indgange i forhold til videoindgangene. Kontroller, at de sammensatte lydkabler er fast forbundet mellem enhederne og fjernsynet. Hvis kablerne er beskadigede, skal de udskiftes, da de forvrænger lydkvaliteten. Kontroller højttalerindstillingerne i tv-menuen, da Mitsubishi giver dem mulighed for at være uafhængige af lydstyrkekontrollerne i de fleste modeller.

Trin 3

Juster billedindstillingerne ved at skifte lysstyrke, kontrast og farvetemperatur. Når de oprindeligt er tændt, er de fleste fjernsyn forudindstillet på deres lyseste niveau for at vise bedre på et salgsgulv, men vises ikke så godt i din stue. Også hvis lysstyrkeniveauet er for højt, vil det sænke livscyklussen for din DLP-projektionspære. DLP-tv har også et mere snævert synsområde end andre high-definition teknologier, så dit opholdsområde skal muligvis justeres, så det passer til synsområdet.

Hvis Mitsubishi WD-60735 ikke tændes, skal du sørge for, at fjernsynet er tilsluttet en aktiv stikkontakt og er forbundet til bagsiden af ​​fjernsynet. Hvis en overspændingsbeskytter er på plads, skal du sikre dig, at den er tændt og tilsluttet en stikkontakt. Hvis projektorpæren har nået slutningen af ​​sin livscyklus, tændes fjernsynet ikke. Pæren skal udskiftes for at lade fjernsynet tænde igen.