Sådan bruges PSP på internettet via en pc

Brug af PSP på internettet via en pc Internetforbindelse er nødvendig, hvis du vil oprette forbindelse til din PSP til internettet via en trådløs forbindelse uden en trådløs router. PSP kan få adgang til Internettet via en pc ved hjælp af Internet Connection Sharing-værktøjet indbygget i Microsoft Windows. Så længe pc'en er forbundet til internettet via en opkalds- eller bredbåndsforbindelse og er udstyret med et trådløst kort til at overføre signalet til PSP, kan du oprette et delingsnetværk til internetforbindelse.

Deling af internetforbindelsen

Åbn din liste over netværksforbindelser. På computeren skal du klikke på knappen "Start" og derefter klikke på "Kontrolpanel". Klik derefter på "Netværk og internet" og vælg "Netværks- og delingscenter." I venstre kolonne i "Netværks- og delingscenter" skal du klikke på "Administrer netværksforbindelser."

Del internetforbindelsen. Højreklik på navnet på den internetforbindelse, du vil dele med PSP, og vælg "Egenskaber" nederst i dialogboksen. Klik på fanen "Deling" og markér afkrydsningsfeltet, der lyder "Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse." Klik på "OK" for at lukke feltet "Egenskaber".

Start et ad hoc trådløst netværk. Åbn menuen "Start" og skriv "trådløs" i søgefeltet nederst på skærmen. Vælg og klik på "Administrer trådløse netværk."

Opret et nyt netværk ved at klikke på knappen "Tilføj" nær toppen af ​​vinduet.

Vælg netværkstype. Når du bliver bedt om det, skal du klikke på indstillingen "Opret et ad hoc-netværk". Et ad hoc-netværk er en computer-til-computer-forbindelse over et trådløst netværk. Netværket skal være trådløst, da et trådløst netværk er den eneste måde at oprette forbindelse til en PSP til internettet.

Opret netværket. I feltet "Netværksnavn" skal du skrive det navn, du vil tilknytte netværket, når du forbinder PSP til ad hoc-forbindelsen. Du kan konfigurere sikkerhedsindstillinger ved hjælp af boksene "Sikkerhedstype" og "Sikkerhedsnøgle"; PSP kan bruge en af ​​de krypteringstyper, der er konfigureret på pc'en. Klik på "Næste" for at afslutte netværksopsætningen.

Tilslutning af PSP

Start din PSP ved at holde "Power" -knappen nede. Fjern ethvert spil eller UMD-film på drevet, da PSP skal forblive på "Hjem" -skærmen.

Åbn menuen "Indstillinger". Brug venstre og højre pil på din PSP til at navigere til menuen "Indstillinger". Rul ned til "Netværksindstillinger" i bunden af ​​skærmen.

Vælg "Infrastrukturtilstand" for at konfigurere en ny forbindelse. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse til pc-internetforbindelsen, som du ville gøre med ethvert andet trådløst hotspot. Tryk på "X."

Konfigurer en ny forbindelse ved at vælge "Ny forbindelse" og trykke på "X." Vælg derefter et navn til forbindelsen; dette navn bruges kun af PSP. Indtast navnet ved hjælp af skærmtastaturet, og vælg "Enter".

Find dit ad hoc trådløse netværk. Vælg "Scan", hvor PSP vil søge efter alle trådløse netværk inden for rækkevidde. Når navnet på det trådløse ad hoc-netværk, du oprettede i Windows, vises, skal du vælge det med piletasterne og trykke på "X".

Indtast sikkerhedsnøglen. Hvis du konfigurerede en sikkerhedsnøgle, når du konfigurerede ad hoc-netværket i Windows, skal du indtaste det ved hjælp af skærmtastaturet. Tryk på højre pil for at fortsætte og indtast sikkerhedsnøglen.

Afslut forbindelsen. Vælg "Let" under "Adresseindstillinger" og tryk på højre piletast. Den næste skærm gennemgår indstillingerne for din trådløse forbindelse. Du kan trykke på højre pil for at fortsætte forbi dette skærmbillede. Tryk på "X" -knappen for at gemme dine indstillinger og teste forbindelsen. Start "Internetbrowser" i menuen "Netværk" for at kontrollere netværksforbindelse.