Er Homeguard 200 en GPS-enhed?

Selvom det kan spore mennesker på en måde, der ligner en GPS-enhed (global positioning system), er teknologien, der anvendes i en Homeguard 200-enhed, ikke den samme som den, der anvendes i en GPS-enhed.

GPS

Enheder med globalt positioneringssystem bruger satellitter til at lokalisere og spore placeringen af ​​et objekt. GPS-enheden eller transponderen sender et signal til så mange som tre satellitter samtidigt, og disse tre signaler sammen bruges til at triangulere objektets placering.

Funktion - Hjemmeværn 200

Homeguard 200 sporer et individ ved hjælp af en transponder, som regel knyttet til personens ankel. Det bruges primært når nogen er i husarrest. Radiosignalet fra personens ankel modtages af en "modtager", der er forbundet med individets telefonlinje. Information modtaget af modtageren sendes over telefonlinjen til en overvågningsapplikation, der kan ses over Internettet af den, der er ansvarlig for at spore den person, der bærer transponderen.

Funktioner

Enheden har dobbelt manipulationsdetektion og dobbelt interne antenner. Selve senderen har en 12 måneders batterilevetid. Begrænsningerne for den person, der bærer senderen eller transponderen, kan ændres eksternt af den person, der foretager sporing.