Sådan oprettes en forudbetalt telefon

Brug af en forudbetalt telefon er et ideelt alternativ, hvis du er på udkig efter mobiltelefontjeneste uden besværet med at forpligte dig til en langsigtet mobil servicekontrakt. Bortset fra de almindelige mobiltelefontjenester såsom lokal og international opkald og SMS, er der andre mere specifikke funktioner, som en bruger kan vælge med forudbetalt telefonservice.

Mens de nøjagtige trin til opsætning af en forudbetalt telefon afhænger af det mobilnetværk, du bruger, involverer de generelle trin primært aktivering af den forudbetalte konto.

Trin 1

Indsæt det nye SIM-kort i mobiltelefonen. Hvis det er nødvendigt, skal du oplade det, mens du læser alle dokumenterne i pakken, der følger med det forudbetalte sæt. Se efter de mere specifikke oplysninger, herunder webstedet og telefonnummeret, der skal bruges til at aktivere telefonen og foretage forespørgsler med kundeservice.

Uanset om du bruger en gammel telefon eller en ny telefon, der følger med det nye forudbetalte sæt, skal du fjerne telefonens batteri og skrive IMEI-nummeret (International Mobile Equipment Identity) på den telefon, der er trykt inde i batterirummet. Du har brug for dette til aktivering af den forudbetalte service.

Trin 2

Tænd for telefonen. Hvis du bruger en ny telefon, skal du følge opstartsguiden for at afslutte telefonopsætningen.

Trin 3

Bekræft den metode, du vil bruge til aktivering af den forudbetalte tjeneste. Generelt kan du aktivere online eller telefonisk. For onlinebaseret aktivering skal du indtaste den URL, der leveres af mobilnetværket. For telefonbaseret aktivering skal du ringe til det gratis nummer og følge stemmemeddelelsen for at starte aktiveringsprocessen. Aktivering sker normalt uden hjælp fra en kundeservicemedarbejder. Men hvis du støder på et problem, kan du altid ringe til kundeservicenummeret for at få hjælp.

Trin 4

Vælg den type forudbetalt service og takstplan, du vil bruge. De fleste mobiltjenesteudbydere tilbyder forskellige former for forudbetalte tjenester, planer og add-on-tjenester, herunder den traditionelle forudbetalte tjeneste, hvor en bruger betaler et bestemt beløb afhængigt af brugen, dem der kræver et dagligt beløb for at betale for ubegrænset tekst eller opkald og dem med dataplaner enten pakket med telefonbrug eller kræver yderligere betaling pr. brug.

Trin 5

Angiv de krævede oplysninger, der bliver bedt om under aktiveringsprocessen. Dette inkluderer normalt dit navn, adresse, telefonnummer og PIN-kode (normalt et 4-cifret nummer) sammen med aktiveringsnummeret / koden, der følger med det forudbetalte sæt, SIM-kortets serienummer og telefonens serienummer eller IMEI-nummer, en form for identifikation af mobiltelefonenheden.

Bekræft aktiveringen. Selvom nye forudbetalte sæt generelt leveres med gratis opstartsminutter, kan du vælge at begynde at lægge ekstra penge på din forudbetalte konto ved at følge instruktionerne i dit forudbetalte sæt.