Sådan optager du slow motion video med iPhone kamera

De nyeste iPhone-modeller understøtter optagelsen af ​​slow motion-video med den native kamera-app. Denne nifty funktion blev først introduceret som en stor del af de moderne iPhone kameraer og er i stand til at skyde 1080p eller 720p film på 240 eller 120 rammer per sekund. Men det betyder ikke, at slow motion kun er begrænset til de nyeste og bedste iPhones. Faktisk kan du bruge tredjeparts apps til at optage slow motion-video på ældre iPhone-modeller også. I begge tilfælde er resultatet virkelig fancy slow motion-videoer, hvilket kan være en fantastisk måde at understrege bestemte scener, begivenheder, eller bare for at se handlingen bedre, uanset hvad du optager.


Brug af slow motion video på iPhone er en to-trins proces. For det første skal du bruge slow-mo-optagelsesværktøjet i Camera-appen til at optage slowmotion-videoen ved 120FPS, og derefter skal du bruge kamera Rollen til at bestemme hvilken del af videoen (hvis ikke hele ting) vises faktisk i slowmotion.

Optagelse af slow motion-videoer med iPhone

Optagelse af slow motion video på iPhone er næsten identisk med at optage normal video, men du skal bruge den specifikke 'slow-mo' -tilstand:

  1. Åbn Camera-appen som sædvanlig, og skub derefter over til indstillingen "Slow-Mo"
  2. Brug kameraet til at starte optagelsen af ​​din video som sædvanlig ved at trykke på den røde knap, afslut videooptagelsen som normalt

Videoen optager som normalt og tilsyneladende med normal hastighed, men den optages faktisk med en høj billedhastighed på 120fps. Den høje FPS er, hvad der gør det muligt at se videoen i slowmotion, som vi kommer til næste gang.

Visning af slow motion video på iPhone

Så videoen optaget ser som normalt, hvordan kan du faktisk se slow motion videoen da? Det gør du gennem kamerarulle i appen Fotos:

  1. Åbn appen Billeder og gå til Camera Roll, og find derefter videoerne
  2. Vælg den slow-motion video, du lige har optaget, slowmotion video er angivet til af den lille lille cirkel ikon i hjørnet af video thumbnail
  3. Når filmen åbnes, vil du bemærke to sorte håndtag på en blå skyderlinie lige under skrubberen - det er slowmotion kontrollerne (og ja, de adskiller sig fra de redigerbare og afgrøde gule håndtag). Træk blot de blå håndtag til hvor du vil have slow motion-videoen til at være (eller udvide den hele vejen, hvis du vil have hele videoen til at forblive i slowmotion)

Afspilning af videoen vises i slowmotion, hvor de sorte håndtagstænger blev valgt.

Her er et par eksempler på slow motion-videoer taget med iPhone. Her er en yellowjacket hvep i en glaskop:

Og her er vand, der ruller gennem en bæk:

Jeg er ikke meget af en videograf, så vi vil stole på nogle meget bedre prøve slow motion-videoer fundet på YouTube for virkelig at slukke for funktionen. Tjek dem ud for at få en ide om, hvad slags effekter du kan forvente, som du kan se, det er en meget cool effekt:

Hvad med optagelse af slow motion video på iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 4S og iPad?

Den officielle "Slo-Mo" -funktion i kameraprogrammet er begrænset til den nyeste model iPhones, men det betyder ikke, at du ikke kan optage slow motion-video med ældre iPhones og iPads. I stedet skal du stole på en tredjepartsapp, der koster et par bukke.

Muligvis er den bedste slow motion videooptagelsesapp, der understøtter ældre model iPhones, SlowCam app, tilgængelig for $ 2 på App Store, som registrerer ved 60FPS for iPhone 5-serien og 30 FPS for andre ældre enheder. IPhone 5 producerer ganske god slow motion-video, mens 30 FPS-satsen på ældre modeller gør tingene lidt hakkete, men det ser alligevel langsomt ud.

Alternativt kan en gratis app kaldet SloMo også optage slow motion video på iPad og iPhone, der er tilgængelig på iOS App Store uden omkostninger. Det virker også at optage slow motion video, selvom output ikke nødvendigvis er så raffineret som den oprindelige oplevelse.

Igen vil alle nyere modeller af iPhones ikke kræve brugen af ​​en tredjepartsapp. Du skal bare bruge en iPhone 5S (eller nyere ...) for at have funktionen aktiveret indbygget. Glad skydning!