Sådan køres Trend Micro i fejlsikret tilstand

Trend Micro, en antivirusudbyder, der tilbyder program- og online-baserede virusscanningsløsninger, er en fantastisk måde at slippe af med ondsindet software, der inficerer din computer. Hvis du prøver at slippe af med et særligt grimt eller modstandsdygtigt stykke ondsindet software på din computer, er en af ​​de bedste måder at gøre det ved at køre Trend Micro i fejlsikret tilstand. Sikker tilstand starter dit operativsystem op, så kun kritiske drivere og applikationer indlæses. Dette gør det lettere at fjerne ondsindet software på din computer.

Trin 1

Installer Trend Micro på din computer, hvis du ikke allerede har gjort det. Hvis du planlægger at køre online Trend Micro-virusscanneren, kan du springe over dette, da der ikke er et program, du kan installere.

Trin 2

Genstart computeren. Når det starter op, skal du trykke på "F8" -tasten, indtil du ser en Windows Boot-skærm vises. Her vil du se et par valg at vælge imellem. For at starte i fejlsikret tilstand skal du vælge den indstilling, der siger "Sikker tilstand". Hvis du vil starte i fejlsikret tilstand, men stadig være i stand til at få adgang til internettet, skal du vælge muligheden for at starte i "fejlsikret tilstand med netværk". Når du har foretaget dit valg, skal du trykke på "Enter" -tasten.

Trin 3

Vent til Windows-loginskærmen vises, og indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode. Computeren beder dig om at bekræfte, at du vil fortsætte med at starte i fejlsikret tilstand, hvilket du skal gøre.

Trin 4

Start Trend Micro, når computeren er færdig med at indlæse operativsystemet. Hvis du bruger Trend Micro-programmet, skal du starte det fra et Desktop-ikon eller Start-menuen. Hvis du bruger online virusscanneren, skal du åbne en webbrowser og navigere til Trend Micros websted for at starte den. Kør en komplet systemscanning på din computer, som du ville gøre, hvis computeren blev startet normalt.

Genstart din computer, når du er færdig med at køre Trend Micro i fejlsikret tilstand. Tryk ikke på nogen taster, mens computeren genstartes, og den starter normalt.