Sådan bruges en iPhone som et WiFi-hub til en iPad

Hvis du har en iPhone, der kører iOS 4 eller en nyere version, kan du dele din mobil internetforbindelse med andre enheder, såsom en iPad. I det væsentlige konverterer din iPhone sin cellulære internetforbindelse til et Wi-Fi-signal, som din iPad kan afhente. Du skal først aktivere denne funktion på din mobilkonto. så kan du tænde for funktionen i din iPhones indstillinger. Når funktionen er aktiveret, kan du slutte din iPad til signalet.

Trin 1

Ring til din mobiloperatør, eller gå til din konto online for at aktivere hotspot-funktionen. Dette kan medføre yderligere gebyrer.

Trin 2

Tryk på "Indstillinger" på din iPhones startskærm, tryk derefter på "Generelt" og tryk derefter på "Netværk". Tryk på "Personligt hotspot".

Trin 3

Skub vippekontakten til "Til". Vælg at slå Bluetooth til eller brug kun Wi-Fi og USB i den dialogboks, der vises. Tryk på adgangskodelinjen for at nulstille adgangskoden, hvis du vil ændre den.

Tryk på "Indstillinger" på din iPads startskærm. Tryk på "Wi-Fi". Tryk på netværket med navnet på din iPhone. Indtast adgangskoden for at oprette forbindelse. Du vil se "Personal Hotspot: 1 Connection" i blåt øverst på din iPhones skærm.