Sådan repareres et Dell-tastaturnummer, der ikke fungerer

Når du bruger et Dell-tastatur, kan der undertiden være et problem, der slår brugen af ​​numerisk tastatur ud. Dette kan være en fejl, der skyldes gamle tastaturdrivere eller måske et simpelt forbindelsesproblem. For et Dell-tastatur til bærbar computer kan der være yderligere faktorer, der kræver demontering af tastaturet. Ikke desto mindre kan du færdiggøre alle disse rettelser til Dell-tastaturet og nummerblokken, selvom du mangler ekspertise inden for reparation og demontering. Alt, hvad der kræves, er en stjerneskruetrækker og en plastpose.

Trin 1

Tjek din eksterne Dell-tastaturforbindelse, hvis du har en, til selve computertårnet. Sørg for, at tastaturkablet ikke er afbrudt fra bagsiden af ​​computeren. Sørg også for, at kablet er i den korrekte port og for eksempel ikke ved et uheld er placeret i porten til computerens mus. Porte på bagsiden af ​​Dell til tastatur og mus skal være farvekodet med enderne af stikkene på disse perifere enheder, så brug farverne som reference, når du foretager fejlfinding af potentielle kabel-til-port-problemer.

Trin 2

Overvej at downloade Dell-drivere til dit Dell-tastatur fra Dells websted (se "Ressourcer" nedenfor). Dobbeltklik på denne fil, når overførslen er færdig for at installere driverne. Husk at genstarte din computer, før du tester dit ikke-svarende numeriske tastatur igen.

Trin 3

Hvis du har en bærbar Dell-pc med et internt tastatur, skal du overveje at fjerne tastaturet delvist fra den bærbare computers base for potentielt at diagnosticere nummerblokproblemet. Vend over Dell, og find de tastaturrelaterede skruer på undersiden, som afhængigt af den nøjagtige Dell-model skal være markeret med små tastaturikoner. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne alle disse.

Trin 4

Læg skruerne i en lille plastpose til opbevaring, da du har brug for dem, når du samler tastaturet senere.

Trin 5

Vend Dell-bærbarheden tilbage og fjern tastaturskærmen. Skjoldet er placeret lige under skærmen og lige over selve tastaturet. Fjern den ved at bruge enden af ​​en flad skruetrækker til at lirke under enden af ​​skjoldet og skub den forsigtigt op og ud.

Træk tastaturet delvist ud for at afsløre kablet nedenunder. Dette tastaturkabel løber fra bunden af ​​den bærbare Dell-computer til tastaturets bund. Dette kabel kan være løsnet fra tastaturkabelstikket i bunden af ​​computeren. Hvis det er tilfældet, skal du sætte det i igen. Lås stikket på tastaturkablet på plads ved at skubbe det tilbage i vandret position, hvilket gør det parallelt med bunden af ​​den bærbare computer og ikke lodret / vinkelret på basen.