IPad og det er forgænger, Newton

Apples første tablet sort, Newton, blev introduceret for 17 år siden i 1993, men fangede ikke. Folk var ikke klar til det, og teknologien var ikke så fancy eller ærefrygt inspirerende som når du springer frem iPad i dag. Interessant, hvordan de er så ens, men ikke? CheerfulSW opsummerer de to enheder som sådan:

1998: En revolutionerende, elskværdig Apple PDA med små squareish ikoner, tastatur på skærmen, almindelige ikoner over bunden, single-tasking og det bedste kompakte tastatur i tiåret, komplet med en uhyggelig men funktionel fold-out sag. The Newton.

2010: En revolutionerende, elskværdig Apple PDA med små squareish-ikoner, tastaturet på skærmen, almindelige ikoner over bunden, single-tasking og det bedste kompakte tastatur i tiåret, komplet med en uhyggelig, men funktionel fold-out-sag. IPad.

Når jeg ser ting som dette, kan jeg bare undre mig, hvor Mac, iPad og iPhone kommer til at være år fra nu, da Apple fortsætter med at forfine brugeroplevelsen. Vil de to platforme i sidste ende fusionere?

Hvis du er interesseret i iPad, Newton, brugervenlighed og design, skal du tjekke CheerfulSWs behagelige læsning på iPad som et "oplagt arbejde".