Sådan slipper du af uønskede tv'er

Genbrug af et gammelt tv er lettere end nogensinde takket være lokale, statslige og føderale organisationer, der hjælper med at genbruge elektroniske produkter. Bortset fra lokale eller regionale genbrugsfaciliteter kan nogle elektronikproducenter tilbyde at genbruge et uønsket tv, ofte gratis. Genbrug af et gammelt tv i stedet for at dumpe det i affaldet hjælper med at holde miljøet rent og fri for de farlige kemikalier og materialer, der findes i mange elektronikker. Alternativer til genbrug af et tv inkluderer reparation og donation til en velgørenhedsorganisation eller anden trængende sag.

Måder at genbruge et uønsket tv

Trin 1

Køb et nyt tv-apparat, og få det leveret. De fleste virksomheder tilbyder at transportere og genbruge eller renovere et gammelt tv gratis. Kontakt firmaet inden levering og sørg for, at det gamle tv afhentes.

Trin 2

Undgå at smide et uønsket tv i en losseplads eller et affaldsforbrændingsanlæg, da nogle tv kan indeholde skadelige materialer såsom bly. Afbrænding og bortskaffelse af tv øger risikoen for vand- og luftforurening på grund af farlige kemikalier forkert. Tag tv'et til nærmeste elektronikgenbrugsanlæg, selvom det ikke er lokalt, for at vise støtte til både sikkerhed og miljø.

Trin 3

Overvej at donere et gammelt tv til velgørenhed, hvis det stadig fungerer korrekt eller kan repareres til en lav pris. Nogle lokale eller regionale velgørenhedsorganisationer har muligvis brug for brugt elektronik og sender dem videre til deling med andre velgørenhedsorganisationer i nød. Ring til velgørende organisationer i dit område for at afgøre, om de accepterer donationer af brugt elektronisk.

Reparer det gamle tv og læg det i et andet rum i hjemmet, hvis tv'et ikke kan genbruges eller doneres. De fleste fjernsyn kan ordnes relativt billigt sammenlignet med prisen på en ny enhed.