Sådan forbedres gamle polaroid-øjeblikkelige kamerabilleder

Polaroid-øjeblikkelige fotos giver billeder en nostalgisk følelse, men disse billeder var engang begrænset af farvenegation og slørede kvaliteter. Polaroids leverede heller aldrig negativer. Uden et negativt blev forstørrelser eller kopier af Polaroid-billeder næsten umulige. Med fotoredigeringssoftware digitaliserer fotografer og kunstnere imidlertid polaroiderne og afslører farvekorrektion og skarphed i billederne. Ældre Polaroids har stadig ikke den samme billedkvalitet forbundet med traditionel film på grund af opløsning, men forbedringer giver stadig mulighed for et bedre billede. Du kan bruge enhver række fotoredigeringssoftware til at forbedre Polaroids, fra den avancerede industrielle standard Adobe Photoshop til Photoshop Elements på forbrugerniveau eller freeware-pakker som Gimp eller Picasa.

Trin 1

Placer dine Polaroid-kamera-fotos på glasset på din flatbed-scanner. Placer flere billeder på glasset på én gang til batch-scanning, hvilket sparer dig noget tid.

Trin 2

Indstil din scanningssoftware til en høj opløsning. Standard starter normalt mellem 200 pixels pr. Tomme og 300 ppi. Fordi dette er små billeder, skal du indstille opløsningen til mindst 600 ppi eller mere for at få flere digitale data til at arbejde med i dine digitale billeder. Scan dine Polaroid-billeder, og gem dem i TIFF-format.

Trin 3

Åbn scanningsfilen til batchbilledet i din fotoredigeringssoftware, og klip billederne fra hinanden, og gem hver enkelt under et separat navn, alt i TIFF-format. Vælg derefter dit første billede, du vil arbejde på.

Trin 4

Brug "Niveauer" til at justere lys og mørke i dit billede. Dette vises forskellige steder afhængigt af din software, men det vil normalt være under "Billedjusteringer." Et af de to største problemer med gamle Polaroid-billeder er planhed, hvilket betyder, at de ikke har en bred vifte af lys til mørkt. "Niveauer" løser dette. Du kan prøve “Auto Levels”, hvis din redigeringssoftware har det, men det kan tage billedet til ubehagelige ekstremer. Du vil have mørke sorte og lyse hvide i dine billeder.

Trin 5

Ret farven. Det næststørste problem med Polaroids er deres tendens til at falme gul eller grøn gennem årene. Start med "Auto Color", hvis du har det, men du skal muligvis gå til specifikke farvekontroller, såsom "Curves" eller "Color Balance." Nøglen er at modvirke den gule eller grønne nuance på de gamle fotos.

Trin 6

Skærp dine billeder. Hvis du har "Uskarp maske", skal du bruge dette, fordi det giver valg af slibning med specifikke kontroller. Se eksempelbilledet, mens du justerer kontrollerne for at få den rette skarphed uden at gå for langt.

Tilpas dit billede til det aktuelle udskriftsformat. Formen på de fleste Polaroid-fotos er næsten firkantet, så du kan have et hvidt område på dine udskrifter. Juster "Bredde" og "Højde" på dit billede i henhold til din udskriftsstørrelse. Juster din "opløsning" ved 300 ppi til udskrivning eller 72 ppi til internettet. Gem en kopi af dit billede under et andet navn, og udskriv.