3 tips til forhindring af overophedning og temperaturvariationer fra iPhone

Har du nogensinde set Temperaturvarning på iPhone før, siger "iPhone skal afkøle, før du kan bruge det", der tilsyneladende synes ud af ingenting? Hvis du nogensinde har forladt din iPhone udendørs på en varm solskinsdag for længe, ​​har du sikkert det. Og hvis du ikke har set denne advarsel, lad os forsøge at holde det på den måde ved at følge nogle enkle råd.


Hvis du tænker på "hvem bekymrer sig" og undrer dig over, hvorfor overophedning betyder noget, er det derfor: Langvarig udsættelse for for høj temperatur og varme kan beskadige en iPhone og det interne batteri (det gælder for de fleste elektronik og Mac'er forresten). Disse ting er dyre og en stor del af mange af vores digitale liv, så vi ønsker at holde dem i den bedste form muligt så længe som muligt, og undgå varme er en god måde at hjælpe en iPhone med.

For at være klar skal du aldrig se denne temperaturvarsling under en normal iPhone-driftssituation, det kræver næsten altid, at der opstår en ekstern varmekilde. Hvis du sidder inde i tankerne om din egen virksomhed, og du ser denne advarsel, kan din iPhone have et andet problem, og du vil måske kontakte Apple Support for at få det til at se.

Sådan forhindres "iPhone skal afkøle" Advarselsmeddelelse

Der er et par enkle tips at følge for at undgå at se "iPhone skal afkøle" advarselsmeddelelser:

1: Undgå direkte sollys på iPhone

Selv på en mellemstemperaturdag kan efterladt iPhone i direkte sollys forårsage en hurtig overophedning af apparatet, så du vil undgå at forlade enheden i direkte sollys.

Jeg har oplevet temperaturvarslingen ved simpelthen at lade min iPhone se på en udendørs bord på en forholdsvis moderat 75 graders eftermiddag, så det kan ske selv i moderate klimaer, hvis betingelserne og sollyset er rigtige.

For hvad det er værd, er de sorte / skiferfarvede iPhone-modeller særligt sårbare overophedning i sollys på grund af deres farve, der tiltrækker solen

2: Lad ikke iPhone være i en varm bil

Interiøret i lukkede biler kan blive ekstremt varmt - som i cookiebage varmt - på solrige og varme sommerdage, så selvom du bruger din iPhone som dashboardnavigationshjælp, skal du ikke lade den være i køretøjet, hvis du planlægger at bruge nogle tid udenfor bilen. Dette inkluderer at lade det ligge på et bilsæde eller i kopholderen, mens du løber ærinder, enten bringe det med dig eller lægge det et sted, at det ikke kommer til at blive udsat for sol og den fulde brud på en varm dag.

3: Undgå enhver høj varme kilder

Dette virker ret indlysende, ikke? Men hvor mange gange har du lige sat din telefon nede et nyt sted uden at tænke to gange om det? Jeg har fået venner til at forlade deres iPhones på lukkede ævlejern og lige foran opvarmningsventilatorerne, hver modtaget temperaturvarslingen (og en ekstremt hurtig til-berøringsenhed, det er virkelig ikke godt). Så vær bare forsigtig med, hvor du sætter iPhone ned, og undgå varmekilder, især hvis du er på et ukendt sted.

For sent, jeg har advarslen om temperatur, siger, at min iPhone skal køle ned, hvad skal jeg gøre?

Hvis du allerede ser "Temperatur - iPhone skal afkøle, før du kan bruge det", skal du tage et øjeblik til at løse problemet. Fjern det fra varmekilden med det samme og prøv at hjælpe med at køle det ned.

Der er forskellige måder at afkøle en iPhone på, men at fjerne det fra direkte sollys eller en varmekilde er et godt sted at starte. For at afkøle det direkte kan du også prøve nogle tricks, om det placerer det på sprængningsventilatorer i en bil, sætter det foran en luftventilator, fyldes i køleskab i 2 minutter, eller hvad der er rimeligt sikkert og effektivt, prøv bare at afkøle iPhone ned til en normal temperatur for at undgå skade.

Når det er kølet ned, og du kan bruge iPhone igen, følg ovennævnte råd for at holde det køligt og undgå situationer, hvor det kan fungere i et unormalt opvarmende miljø.

Endelig skal du huske på, at nogle tredjeparts sager kan gøre overophedning ske hurtigere, og det kan endda gøre det værre ved at forhindre iPhone i at sprede varme som den er bygget til. Så hvis din iPhone er overophedet, og du har denne advarselsskærm, vil du måske gerne fjerne sagen for at hjælpe med at køle det hurtigere. Du kan altid sætte den tilbage, når den er tilbage til normal igen.

Har du nogen erfaring med iPhone "Temperatur" advarsel? Hvilke gode måder at undgå eller rette op på? Lad os vide i kommentarerne nedenfor!