Sådan ændres linealenheder i GIMP (4 trin)

Hvert billede, der åbnes i GIMP 2.8, viser en lineal omkring det til et overblik over målinger under billedkomposition. Selvom standardindstillingen af ​​pixels normalt fungerer fint, er det i nogle tilfælde at foretrække at bruge en anden måleenhed - som at bruge inches, mens man designer et standard 3,5-til-5-tommer postkort. Linealværktøjet, der er placeret i bunden af ​​det aktuelle billede, er det eneste middel til at bytte enheder, der vises på linealen.

Trin 1

Sådan ændres linealenheder i GIMP (4 trin)

Klik på linjens fly-out-menu nederst i billedvinduet. Linealen er som standard indstillet til pixels. Da pixels generelt er standard måleenhed for online grafik, er dette den bedste indstilling til oprettelse af billeder til brug online - især hvis du forsøger at overholde en pixelbaseret størrelsesgrænse, som et forum-avatarbillede eller et webstedsbanner .

Trin 2

Sådan ændres linealenheder i GIMP (4 trin)

Rul ned for at udfylde listen. Som standard vises de første par poster som tomme, med faktiske indstillinger længere nede på listen. Alle indstillinger, der aktuelt er aktiveret i menuen Enheder, er tilgængelige, hvilket giver dig et varieret udvalg af målinger.

Trin 3

Hvert billede, der åbnes i GIMP 2.8, viser en lineal omkring det til et overblik over målinger under billedkomposition. Selvom standardindstillingen af ​​pixels normalt fungerer fint, er det i nogle tilfælde at foretrække at bruge en anden måleenhed - som at bruge inches, mens man designer et standard 3,5-til-5-tommer postkort. Linealværktøjet, ...

Vælg en måleenhed fra listen. Når du fremhæver en indstilling, bliver teksten hvid.

Gimp måleenheder, Gimp linealændring, Gnu billedmanipulator, Gimp interface tilpasning

Klik på zoom-udflytningsmenuen ved siden af ​​linealmenuen for at vælge et zoomniveau. Linealen skifter afhængigt af, hvordan billedet er zoomet, og viser stadig finere målepunkter, jo tættere du zoomer. For eksempel ved 100-procent zoom og brug af millimeter repræsenterer hvert afsnit på reglen 25 millimeter, mens hvert sektion repræsenterer 5 millimeter ved 800-procent zoom.