Sådan bruges det ulæste e-mail-filter på Mail til Mac

Hvis du hurtigt vil se, hvilke e-mails der er ulæste i Mail-appen til Mac, gør det lettere end nogensinde at vise kun de nye eller markerede ulæste meddelelser i dine indbakke i e-mail.


Denne funktionalitet med ulæst e-mail-filter er tilgængelig i de mest moderne versioner af Mail til Mac OS. Hvis du er på en tidligere systemsoftwareløsning, er denne mulighed ikke tilgængelig for dig, men du kunne bruge den ulæste indbakke til e-mail-indbakke i stedet. Hvis du antager at du er på en af ​​de mere moderne versioner af systemsoftware, er det nye ulæste email-toggle-filter tilgængeligt. Sådan fungerer det:

Sådan filtreres for ulæste e-mails på Mac for at se alle ulæste meddelelser

  1. Åbn Mail-appen på Mac, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. På den primære postkasses skærm i Mail finder du den lille filterknap-knap, den er ret lille og ligner en række linjer oven på hinanden
  3. Klik på den lille filterknap for øjeblikkeligt at filtrere alle e-mails for kun at vise ulæste beskeder
  4. Klik på Filter veksle igen for at vise alle e-mails i indbakken, både ulæste og læs

Alle ulæste e-mails vil kun blive vist på postskærmen, så længe som skift er indstillet og aktiveret. Med andre ord kan du skifte det på en gang og derefter for hver efterfølgende lancering af Mail app vil det ulæste filter forblive aktiveret.

Dette er et godt trick til at kombinere med opfriskning af indbakken for at søge efter ny e-mail med et tastetryk, hvis du vil fokusere indsatsen kun på nye eller ulæste meddelelser. Det er også et utroligt nyttigt trick, hvis du nogensinde finder dig selv med Mail-appen, der viser, at du har nye ulæste e-mails tilgængelige, men du kan ikke finde dem hurtigt på skærmen. Ved at skifte ulæst-filteret vises også gamle e-mails, der er markeret som ulæste, på skærmen.

Bemærk at du skal klikke på den faktiske lille runde filterknap for at filtrere indbakken.

Hvis du klikker på teksten ved siden af ​​filterknappen, vil du i stedet afdække en dropdown-menu, hvor du kan vælge, hvad den hurtige filterknap gør, herunder justering af nogle enkle filtreringsindstillinger for hver opsætning af e-mail-konti i Mac Mail-appen og

Som nævnt før er denne lille filterknap-knap kun tilgængelig i de nyeste versioner af Mail-app til Mac OS, herunder enhver version ud over Sierra (10.12) eller senere. For Mac-brugere på en ældre version af systemsoftwaren kan en lignende funktion udføres ved at oprette en ulæst mail smart indbakke i Mail for Mac i stort set enhver version af Mail-app, og denne tilgang fungerer stadig i de nye versioner af MacOS Mail.

Selv om dette er tydeligvis rettet mod Mac-brugere og Mail-appen, har mobilenheder som iPhone og iPad også en Vis ulæst Email-skift i iOS Mail for nemt og hurtigt at se, hvilke e-mails der endnu ikke skal læses. Det ulæste e-mail-filter skifter fungerer på en meget lignende måde i både macOS og iOS.