Apple Runs "Shot on iPhone 6" TV-reklamer, der viser off-kameraegenskaber [Videoer]

Apple har afsløret en række reklamer, der har videooptagelser fra iPhone 6-brugere. Hver af reklamerne viser høj kvalitet på optagelseskapaciteten hos iPhone, hvoraf de fleste viser nogle af de mere interessante kameraegenskaber som evnen til nemt at indfange time-lapse og slow-motion video.


De syv videoer er skudt fra en række steder rundt om i verden, hvert klip er 15 sekunder lang og har et ledsagende lydspor. De interesserede kan finde sangnavne for hver sang, der vises i annoncerne på YouTube-siden for de enkelte videoer.

Du vil sandsynligvis begynde at se disse på tv under de traditionelle timeslots, at Apple kører reklamer, men videoerne er indlejret nedenfor for nem visning også.

Den slow-motion fugl feeder i Frankrig (slow motion):

Seagull flyver over en brydebølge i Hermosa Beach, Californien (slow motion):

Kids spiller Cricket på en strand i Indien (slow motion):

En bådtur i Myanmar (slow motion):

Togtur gennem Chicago (time-lapse):

En doven hund er træt i Oregon (normal):

Et closeup af en gennemsøgning lady bug i Californien (skudt med en Olloclip objektiv):

Selvom du ikke er interesseret i at holde dig oven på Apple-reklamer og reklameindsatser, er de fleste af de korte film interessante nok til at berettige en visning eller to og måske inspirere dig til at komme ud der med dit eget iPhone-kamera. Videoerne er også tilgængelige for at se på iPhone World Gallery-siden af ​​Apple.com, som indeholder nogle rigtig flot fotografering med iPhone-kameraer.

Filmene optrådte først på Apple YouTube-kanalen, men ifølge Recode begyndte de korte videoer lige nu at komme på tv også.