Sådan tilsluttes en forforstærker

Forforstærkere er systemhubs, hvor alle kildeenheder, såsom cd-afspillere og pladespillere, konvergerer. Forforstærkere er også signalfordelingscentre, der forbinder til ekstern forstærkning. Forforstærkere, der er forbundet med signaler på lavt niveau, forstærker ikke aktivt noget. Uden en forforstærker mangler de fleste moderne forstærkere imidlertid tilstrækkelig signalspænding til at producere et lydstyrkeniveau, der er egnet til de fleste applikationer. For dem der er fortrolige med tilslutningsmodtagere, er tilslutning af forforstærkere den samme med tilføjelse af yderligere kabler, der kræves for at føre til forstærkerne.

Trin 1

Få adgang til bagsiden af ​​kilderne, forforstærkeren og forstærkerne. Find udgangsstik på bagsiden af ​​kilderne og de tilsvarende indgange på forforstærkeren.

Trin 2

Tilslut kilderne til forforstærkeren ved hjælp af den bedst mulige forbindelse. I faldende rækkefølge ville dette være HDMI, digital optisk, digital koaksial og RCA-analog. Skub stikkene ind fra lydudgangene på kilderne til de korrekt mærkede indgange på forforstærkeren.

Trin 3

Find RCA-forforstærkerens outputklynge på bagsiden af ​​forforstærkeren. Find de tilsvarende indgange på bagsiden af ​​forstærkeren (e).

Sæt RCA-kablerne fra forforstærkerudgangene til de matchende indgange på forstærkerne.