iPhone kontakter forsvundet? Sådan løser du manglende telefonkontakter i iOS

En mærkelig fejl, der fortsætter med at fortsætte i iOS til iPhone, forårsager mystisk, at alle telefonkontakter pludselig forsvinder fra telefonappen på enheden. De fleste brugere vil aldrig opleve den manglende kontaktfejl, men det kan være foruroligende, hvis de opstår.

Denne manglende kontaktfejl er ikke subtil og forekommer tilfældigt, idet telefonappen mister tabellerne "Favoritter" og "Kontakter", samt at telefonappen mister alle identificerende kontaktoplysninger for eksisterende telefonnumre, hvilket gør hvert telefonnummer til Nyhedslisten vises som ukendt uden tilknyttet kontaktnavn, billede eller andre detaljer.


Selvfølgelig, hvis du pludselig mister alle dine iPhone-kontakter, kan det være en ret alarmerende oplevelse, da så mange af os er afhængige af iPhone, og vi holder grundigt på vores adressebøger af kolleger og kære.

Men ikke freak ud helt endnu, den gode nyhed er de manglende kontakter bug er normalt virkelig nemt at rette for iPhone brugere.

Sådan løses forsvundne iPhone-kontakter og foretrukne

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til iCloud, sørg for at "Kontakter" er sat til ON-positionen, hvis den ikke er aktiveret, skal du slå denne indstilling til igen
  2. Force genstarte iPhone ved at holde Home-knappen og tænd / sluk-knappen nede samtidigt, indtil du ser Apple  logoet vises på skærmen, og slip begge knapper
  3. Når du først har startet, skal du vende tilbage til telefonappen, Kontaktpersoner og Favoritter skal være synlige igen som normalt

For ethvert tilfælde, hvor den manglende iPhone-kontaktfejl opstår, skal ovenstående trin alene løse problemet. Dette skyldes, at det er sjældent, at iPhone-kontakterne faktisk er væk, det er bare, at en fejl har forhindret dem i at blive vist, og foreningerne fra iCloud skal være intakte, og telefonen genstartes for at få ting til at vise igen korrekt. Der er nogle yderst sjældne scenarier, hvor kontakterne kan være væk fuldstændigt, normalt ved en forsætlig handling fra en bruger, og hvis du løber ind i denne type scenario, kan du gendanne slettede kontakter ved at følge denne vejledning.

Denne mærkelige iPhone bug har eksisteret i årevis, selv om mange brugere har tendens til at opleve det efter opdatering af iOS, kan det også ske ud af det blå. Måske fordi det er så tilfældigt og dermed vanskeligt at replikere på en pålidelig måde, er hvorfor sådan en fejl fortsætter og endnu ikke er løst i de nyeste versioner af iOS (iOS 9.3.3 inkluderet). Heldigvis er rettelsen ligefrem, så hvis du finder dine kontakter mangler, er favoritterne væk, og iPhone-appen i iPhone er tom, genstart iPhone og vend iCloud Kontakter tilbage igen, og du skal være normal igen i nej tid overhovedet.