Sådan opsummeres et papir til Powerpoint

For at gøre det nemmest at overføre et papir fra essayformat til Powerpoint-præsentation, skal du huske, at dit slutmål er det samme i begge scenarier. Du formidler en idé med en visuel og mundtlig præsentation, der tidligere var opsummeret i det skrevne ord. Processen med at overføre dine ideer over bliver derefter forenklet, og med tilføjelse af nogle visuelle hjælpemidler, stærke citater og udsagn vil din powerpoint-præsentation være komplet.

Trin 1

Start med et stærkt udsagn, citat eller billede. Dette startpunkt i din præsentation fungerer som din specialeopgave i dit papir. I det opsummeres kort og kortfattet punktet i din præsentation og hvad du planlægger at udforske i resten af ​​din tid.

Trin 2

Brug punkttegn. Med dit essay har du muligvis startet med en oversigt og derefter uddybet dine ideer i skriftlige afsnit. Med dit Powerpoint skal du vende tilbage til dit dispositionsformat og uddybe dine ideer hørbart. Dette giver dit publikum mulighed for at tage bedre noter og følge din præsentation nøje.

Trin 3

Brug visuals. Med en Powerpoint-præsentation har du mulighed for at gøre, hvad du ikke kunne i din artikel, som bruger en af ​​de mest relevante og populære kommunikationsformer i det 21. århundrede. Vær ikke bange for at bruge billeder og videoer som illustrationer.

Lad dit publikum have noget at tænke over. Som med din konklusion i dit papir vil du gerne gentage den fremherskende idé bag din præsentation, når du lukker. Du kan gøre det med et visuelt hjælpemiddel, et citat eller en stærk afslutningserklæring.