Dette er sandsynligvis hvad iPad 5 vil se ud

Du ser på en mockup af, hvad iPad 5 (højre) næsten helt sikkert vil se ud. Side ved side med den eksisterende iPad (venstre), den er lidt mindre med tyndere beklædninger på siderne, og ser stort set ud som en 10 "version af iPad Mini.

Hvad er grundlaget for denne spekulation? Uden for den oplagte designstrøm, som Apple går ind i, havde MacRumors disse mockups påbegyndt baseret på de seneste pålidelige rygter og del lækager, med gengivelserne, der tager køer fra de tilsvarende designet skifer aluminiumskabinetter, der findes på iPad Mini og iPhone 5. Resultatet er Den smukke imaginære enhed ses i billederne, og selvom de bare er gengivelser for nu, er det sandsynligt, at den sendte næste iPad vil se mere eller mindre identisk ud.

  • Tjek flere iPad 5 mockups med højere opløsning på MacRumors

Fans af de matte aluminiumsflader, der graverer andre nye iOS-enheder, skal være tilfredse med udseendet, og den næste iPad vil næsten helt sikkert have det samme dramatiske vægttab og tynde af både Mini og nydesignet iPhone.

Renderings er sjovt at se på, men det er meget vigtigt at huske, at disse er mockups baseret på rygter, og intet er sikkert, indtil Apple annoncerer en sådan enhed, som sandsynligvis vil være i efteråret. Hvis det skulle ske, kan iOS-familien lineup se sådan ud: