Hvor meget cellulære data bruger iMessage? Sådan finder du ud af iPhone

iMessage sender sms'er, billeder og film over cellulære data i stedet for via de traditionelle SMS- og MMS-protokoller, men har du nogensinde spekuleret på, hvor meget af en iPhone-dataplan, hvor din iMessage-brug er i brug? Det viser sig, at du kan finde disse oplysninger gennem en noget begravet sted i iOS-indstillinger, og hvis du har en båndbredde-afkortet dataplan, kan det give nogle handlingsdata til at fungere med, hvis du regelmæssigt finder dig selv at ramme grænserne for din mobilplan .

Du kan finde disse oplysninger på alle iPhone- eller mobiludstyrede iPad, der kører en moderne iOS-udgave, selv om de fleste af os bruger iMessage primært på iPhones. Derfor vil vi fokusere på den pågældende enhed.

Find iMessage datakonsumption i iOS

  1. Start appen "Indstillinger" og gå til afsnittet "Cellular", der ligger tæt på toppen
  2. Naviger forbi de listede apps og hele vejen til bunden, og vælg "System Services"
  3. Find "Messaging Services" i nærheden af ​​toppen for at se det samlede iMessage-celledataforbrug

I dette screenshot-eksempel har "Messaging Services" (iMessage) brugt 408MB siden sidste gang data om celledata blev nulstillet.

Husk det meste af denne besked Dataanvendelse skyldes udelukkende billeder og videoer, ikke den faktiske transmission af generiske tekster og meddelelser uden multimedie. Mens den førstnævnte kan spise op 5mb pr. Billede sendt, sidstnævnte tekstkommunikation måles bogstaveligt i små kilobytes og ville næppe ødelægge selv de mindste dataplaner.

I modsætning til tredjeparts iPhone apps og mange andre bundtede tjenester er der ingen mulighed for at deaktivere iMessage, der sender over cellulære data, samtidig med at den aktiveres til wi-fi-forbindelser, og i stedet skal du slukke for funktionen helt og falde tilbage til SMS. Det virker helt sikkert for at undgå yderligere cellulært datakonsumtion, men at falde tilbage til SMS kan have sine egne problemer, hvis du ikke har en generøs tekstplan forbundet med iPhone, hvilket gør den til en fin balance.

Måske er den bedre løsning for dem med begrænsede dataplaner, der rammes af overageafgifter på grund af tunge multimediebaserede iMessaging, at overvåge brugen fra tid til anden og sørg for at oprette forbindelse til et wi-fi-netværk så ofte som muligt for at aflæse data fra mobil til det trådløse netværk. Du kan altid skære tilbage til at sende billeder og videoer også, eller selektivt sende dem som en SMS i stedet, hvis du har en tekstplan, der skal falde tilbage - bare husk, at SMS / MMS-protokollen er ret hensynsløs med kompression og kvaliteten af ​​enhver billede eller film sendt over traditionel MMS vil være uhyre i forhold til iMessage.

Endelig skal du være særlig opmærksom på at være på et wi-fi-netværk, når du bruger tjenesten til at sende ting mellem iOS og OS X, for dem, der ejer en Mac og en iPhone, og stole på iMessage for nemt at dele filer mellem de to enheder. er meget effektiv, men kan beskatte en mobilplan særligt hårdt.