Sådan fremhæves i Indesign

Hvis du længes efter en gammeldags gul markering, der giver dig mulighed for at lægge vægt på tekst i et InDesign-dokument, har softwaren en funktion og stil, der hjælper dig med at opnå dette look. Fremhævning af tekst er praktisk, hvis du vil understrege et ord, en linje eller et afsnit i dit dokument. Denne teknik simulerer udseendet af en gennemsigtig farvelinje oven på typen.

Trin 1

Åbn et InDesign-dokument, der indeholder tekst, som du vil arbejde. Klik på værktøjet "Valg" i værktøjslinjen. Klik på tekstfeltet, og tredobbel derefter på linjen eller linjerne med den specifikke tekst, du vil fremhæve med fremhævelseseffekten.

Trin 2

Vælg "Vindue", og rul derefter ned til "Kontrol" for at åbne kontrolpanelet. Tryk på "ALT + klik" på knappen "Understreget". Dialogboksen "Understreget indstillinger" åbnes.

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Understreget til", og vælg derefter en tekstvægt, forskydningsværdi og farve til dit højdepunkt. Klik på drill-down dialogboksen ved siden af ​​"Tint" for at vælge gennemsigtighedsværdien. Klik på "OK".