Sådan tilsluttes et rat og pedaler til en pc

Ved at fastgøre kommercielle rat og pedaler til din computer kan du mere nøjagtigt nyde alle typer racing simulationsspil. Heldigvis for den uerfarne computerbruger er rattene på computeren over deres barndom og kræver intet andet end plug and play-support til mange modeller. Det eneste rigtige arbejde, du bliver nødt til at gøre med at installere dit rat og pedaler, er at installere driverne, der kommer på en cd sammen med dit specifikke hjulsæt.

Trin 1

Tilslut rattet og pedalerne til din computer ved at slutte USB-kablet, der kommer ud af rattet, til en ledig USB-port på din computer og tilslutte pedalenheden til ratbasen via det medfølgende kabel. Dette skal være ret intuitivt, men konsulter din brugervejledning, hvis du har problemer med at konfigurere din specifikke model.

Trin 2

Genstart din computer. Computeren registrerer automatisk tilstedeværelsen af ​​en ny USB-enhed og advarer dig om det ved at placere en prompt i nederste højre hjørne af skærmen.

Indsæt cd'en, der fulgte med dit rattesæt, og tryk på knappen "Installer", der vises på skærmen, for at installere driverne og den tilhørende software til dit rattesæt. Dette giver dig mulighed for at ændre knapperne på rattet sammen med at justere andre indstillinger såsom hjulets drejningsradius fra lås til lås.