Sådan konverteres DRG-filer til MP3

DRG-filer er dem, der er oprettet af iDoser Brainwave-programmet, som blev oprettet for at skabe beroligende lyde, der gør det muligt for dem med søvnløshed at behandle deres tilstand uden medicin. Selvom disse lyde er gode at lytte til på din computer, kan du måske konvertere disse filer, hvis du vil overføre dem til en MP3-afspiller. Da DRG-filforlængelsen er specifik for iDoser-programmet, kan du ikke køre det gennem et traditionelt formateringsprogram, men der er en måde at konvertere disse filer med succes.

Trin 1

Download SBagen-programmet. Dette er en open source-version af hjernebølgesoftwaren, der skaber I-Dosers lyde. Se afsnittet Ressourcer for et link til download af denne software.

Trin 2

Gå til "Denne computer", og klik på din primære harddisk. Gå til "Programfiler", og åbn derefter mappen "iDoser". Fremhæv temp.xqp-filen, og kopier den og indsæt den på din computers skrivebord.

Trin 3

Åbn iDoser-appen, og start afspilningen af ​​det valg, du vil konvertere. Du kan minimere iDoser-programmet. Når markeringen er afsluttet, skal du åbne Notepad-programmet. Åbn temp.xqp-filen på dit skrivebord ved hjælp af Notesblok. Du vil se mange linjer med kode. Dette er koden for den aktuelle fil, der afspilles i iDoser-appen. Klik på begyndelsen af ​​den første linje med kode, og tryk derefter på Enter-tasten to gange. skriv derefter "-SE" i begyndelsen af ​​filen. Gem derefter den ændrede fil ved hjælp af udvidelsen ".sbg". Det betyder ikke noget, hvad du navngiver det, så længe det indeholder .sbg-udvidelsen.

Trin 4

Højreklik på den .fil, du lige har gemt, og vælg "Skriv til Wav" i undermenuen. En Wav-version af filen vises på skrivebordet. Du kan nu slette .sbg fie.

Brug et konverteringsværktøj, såsom Format Factory til at ændre Wav-filen til en MP3. Se afsnittet Ressourcer for et link til Format Factory-værktøjet.