Sådan annulleres Sending af en besked eller SMS fra iPhone

Hvis du nogensinde har ramt "Send" på en iMessage eller en SMS-besked, som du ønsker, kan du tage tilbage, eller måske vil du bare annullere et sendt billede, fordi det sidder fast på 'Sending' og tager for evigt at sende meddelelsen på grund af til en overbelastet netværksforbindelse, så kan du finde denne iPhone "annuller send" trick for at være praktisk.

For at være klar er dette meget trick, fordi der ikke er nogen direkte metode til at annullere at sende en besked fra iPhone, og det kræver nogle hurtige handlinger på brugerens del. Ikke desto mindre stopper det faktisk en besked fra at blive sendt, hvis du er hurtig nok.


Kravene til annullering af en besked fra afsendelse er ret ligefrem: Du kan kun annullere en besked, mens den forsøger at blive sendt igang. Dette er angivet i meddelelsen App ved at modtagerens navn bliver til "Sending ..." tekst, og du vil se en blå fremdriftslinje øverst på skærmen. Så længe "Afsendelse ..." er i gang, og der er den blå statuslinje synlig, kan du annullere at sende beskeden, sådan fungerer det på iPhone (og iPad eller andre iOS-enheder).

Sådan annulleres Sending en besked fra iPhone eller iPad

Du skal handle hurtigt, her er hvordan dette virker:

  1. Fra iOS Messages-appen skal du være i den aktive meddelelsestråd, som du ønsker at stoppe en besked, der sendes. Vær opmærksom på, at dette gælder for alle meddelelser, der forsøger at sende, dog
  2. Mens meddelelsen viser "Sending ..." i gang, og der er en synlig blå fremdriftslinje for meddelelsen, der forsøger at sende, skal du hurtigt vende op fra bunden af ​​skærmen for at åbne Control Center
  3. Tryk på ikonet Airplane for at tænde for AirPlane-funktionen - dette slukker iPhone-antennen og wi-fi-radioen, som stopper beskeden fra at blive sendt
  4. Vent et øjeblik eller to og sluk for AirPlane-tilstanden. Du får vist meddelelsen, som du annullerede, og du vil have en rød advarselstekst, der siger "Ikke leveret" med et (!) Udråbstegn, der angiver, at meddelelsen ikke blev sendt - du lykkedes annulleret at sende meddelelsen

Hvis du ser "Ikke leveret", ved du, at det fungerede. Hvis meddelelsen siger "Leveret" eller intet, sendes det sikkert. Hvis meddelelsen "Sending ..." og statuslinjen stadig er synlig, har du ikke gennemført tricket korrekt, og du skal prøve igen.

Dette virker meget godt for at annullere afsendelse af billedbeskeder, lydbeskeder og videobeskeder fra en iPhone . Det virker mindre godt, og du skal være lynhastighed for at annullere en simpel tekstbesked eller iMessage af tekst, simpelthen fordi datastørrelsen er mindre - hvis det er sagt, hvis netværket er langsomt eller overbelastet, eller modtagelsen er dårlig, normalt selv en simpel besked kan annulleres ved hjælp af det samme trick ved hurtigt at tænde AirPlane-tilstandskontakten.

Hvis du spekulerer på, hvorfor genere og hvad er meningen med at stoppe en besked fra at blive sendt, er det mest oplagte brugsscenarie det; lad os sige, at du er på et overbelastet mobilnet, en temmelig almindelig situation for de fleste byer i spidsbelastningstiden. Du går til at sende nogen en billedbesked midt i en samtale med din nye iPhone Plus, og billedet er 6 MB ... så du trykker på send og godt nu sidder du fast på "Sending ..." i den nærmeste fremtidige fremtid, og du kan ikke fortsætte med at sende besked med den pågældende person, fordi alle de næste meddelelser, der sendes, er baglæns bag dette billede, så indtil den sendte mediebesked rydder, går ingen af ​​de andre meddelelser igennem. Jeg løber ind i dette temmelig ofte i større byer, og på trods af iPhone-modtagelsesindikatoren viser ting så fint, er netværket så overbelastet, at det at sende et billede tager en evighed - i mit tilfælde var det 45 minutter at sende et 5MB billede, før det i sidste ende mislykkedes at sende alligevel. Hvis du befinder dig i den situation, skal du bare bruge dette AirPlane-trick til at stoppe afsendelsen af ​​meddelelsen, og derefter sende beskeden, billedet, videoen eller lydmeddelelserne igen, når du er tilbage på et pålideligt Wi-Fi-netværk og ikke på lungerne af hvad det lokale LTE-netværk giver.

Sikker på, du kan også bruge dette til at annullere at sende en pinlig besked sendt til den forkerte person eller for at annullere at sende en besked, hvor du lægger din fod i munden, men som nævnt fungerer det bedst med MMS-beskeder. SMS og SMS-beskeder SMS sendes som regel meget hurtigt, og der er normalt en meget kort forsinkelse i afsendelse, da transmissionsstørrelsen er så lille, så du skal enten være super lynrask eller bare leve med den sendte besked.

For nu er dette det eneste trick, der er kendt for at arbejde for at stoppe med at sende en besked fra en iPhone eller iPad, og det fungerer sikkert også på en Android. Indtil der er en "Fortryd Send" -knap for at stoppe eller annullere en besked, der sendes, hvilket måske aldrig sker af en række årsager, så er det det. Hvis du ved en anden måde at annullere afsendelse af en besked eller for at stoppe en besked fra at blive sendt fra iPhone, skal du lade os vide i kommentarerne.