iOS 9 Public Beta 1 Tilgængelig til Download & Installer nu

Apple har gjort den første offentlige beta af iOS 9 tilgængelig for brugere, der er interesserede i at teste det nye operativsystem inden udbredt offentliggørelse senere på året. IOS 9 kører på alle enheder, der kan køre iOS 8, men beta-software er notorisk buggy, upålidelig og finicky, hvilket gør brugen af ​​offentlig beta system software bedst forbeholdt sekundære iPhone og iPad enheder eller til mere avancerede brugere.


Enhver kan registrere sig for at deltage i iOS 9 Public Beta-programmet. Alt hvad der kræves, er et Apple ID og en enhed, der er kompatibel med iOS 9. Hvis du planlægger at køre en iOS 9 beta, skal du sikkerhedskopiere din iPhone, iPad, eller iPod touch på forhånd, helst til både iTunes og iCloud.

  1. Gå her for at tilmelde dig Apple Beta-programmet og tilmelde den enhed, du ønsker at installere iOS 9 på
  2. Tilslut iPhone, iPad eller iPod touch til en computer, og sikkerhedskopier enheden til iTunes, og arkiver derefter den sikkerhedskopiering i iTunes som anvist
  3. Download iOS Beta Configuration Profile for enheden
  4. Åbn appen Indstillinger på selve enheden, og gå derefter til General og til Software Update for at finde iOS 9 beta-bygningen for at downloade og installere

Som allerede nævnt er iOS-beta-software typisk buggy og underperformet sammenlignet med den oplevelse, som de fleste brugere er vant til med stabile opbygninger af iOS, og det er derfor bedst for mere avancerede brugere at køre beta-software. At køre en iOS beta-build på et sekundært stykke hardware er også fint, så længe forventningerne tilpasses til beta-softwaren.

Endelig skal du huske, at beta-brugere kan nedgradere fra iOS 9 til iOS 8, hvis det ønskes, selvom typisk sikkerhedskopier fra nye versioner af iOS ikke gendannes til tidligere versioner, hvilket betyder at du vil manuelt sikkerhedskopiere ting som adressebogen, fotos og vigtige data. Endnu en anden grund til at køre beta-software er bedst på sekundære enheder.