Sådan kontrolleres den resterende tid for en tidsmaskinsikkerhedskopiering i Mac OS X

Hvis du nogensinde har ønsket at vide præcis, hvor meget tid Time Machine skal tage for at fuldføre en aktuel sikkerhedskopiering af en Mac, har du sikkert set, at Time Machine-menulinjen viser fremdriften, men ikke tiden før backupen er afsluttet. I stedet, hvis du vil se den resterende tid af en backup, skal du grave lidt længere i OS X.

Mens en Time Machine-backup er aktiv (om det er planlagt eller startet manuelt), kan du kontrollere fremskridt og resterende tid til færdiggørelse gennem præferencepanelelementet ved at gøre følgende:

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger"
  2. Klik på "Time Machine" og find den resterende tid under statuslinjen og "Sikkerhedskopiering: ??? GB af ??? GB "tekst

Den viste klokkeslæt, typisk i minutter eller timer, er normalt nøjagtig, men da enheden og drevet læsning / skrivning og gennemløb kan afhænge af anden aktivitet, der kan foregå, kan tiden ændre sig, afhængigt af hvad der sker i forbindelse med Mac'en og måldrevet . Derudover kan Time Machine i øvrigt være uhyre fast på "Forberedelse af sikkerhedskopiering", der kræver indgriben fra brugeren, selv om det er en temmelig sjælden situation.

Det samme er, om Time Machine-drevet er en lokal ekstern harddisk, et netværksdrev eller et AirPort Time Capsule, og om backupen er krypteret eller ej.

Husk, at Backup Time Machine sker trinvis, når den oprindelige backup er lavet, hvorfor de normalt er ret hurtige, medmindre du har tilføjet et ton af filer eller gjort mange ændringer i computeren i mellemtiden.

Hvis du ikke har konfigureret Time Machine automatisk sikkerhedskopiering endnu på din Mac, skal du virkelig gøre det, det er ret nemt at konfigurere som beskrevet her.