April Nyhedsbrev Idéer

At komme med nye temaer til et nyhedsbrev kan være udfordrende. April måned er forbundet med mange helligdage, hvilket giver mulighed for nogle spændende nyhedsbreve. Hold læserne interesserede ved at overraske dem med et april-tema.

April tåber

April Fools er kendt som en dag fyldt med hoaxes, gags og god humoristisk sjov. Sørg for, at nyhedsbrevet i april læses omslag for at dække med en særlig konkurrence. Opret en speciel "fooler" -artikel, der beskriver en dum begivenhed eller falsk nyhed. Sørg for, at det er passende for publikum. Få læsere til at sende en e-mail til redaktøren og gætte hvilken artikel der er falsk. Har en tombola inklusive alle de mennesker, der havde det rigtige svar. Annoncer vinderen i den næste tilføjelse af nyhedsbrevet. Det er en fantastisk måde at fejre April Fools Day og oprette et interaktivt, mindeværdigt nyhedsbrev.

Fornyelse af foråret

April og forår går hånd i hånd. Foråret er sæsonen for fornyelse og nye begyndelser. Tilpas temaet til publikum. Medtag artikler til hurtig foråret rengøring i et "Working Mom" ​​nyhedsbrev eller tip til at organisere et skrivebord til et medarbejder nyhedsbrev. Et virksomheds nyhedsbrev kan indeholde artikler om eventuelle ændringer i virksomheden eller fremhæve organisationens mål. Hold artiklerne friske for at få nyhedsbrevet i april til at skinne.

Jordens dag

Jordens dag anerkendes i april måned. Med et jorddagstema, har informationsartikler om risikoen for at forsømme jorden. Har et afsnit, der giver tip om, hvordan man kan være mere miljøvenlig på kontoret og under pendlingen. Fremhæv virksomheden ved at fremhæve deres indsats for at være jordvenlig. Har en flervals-triviaquiz med fakta om planeten for et interaktivt element.

Religiøse helligdage

April er sandsynligvis bedst kendt for de religiøse helligdage. Påske og påske afholdes i april og kan hjælpe organisationer med at opbygge enhed. Afhængigt af publikum skal du have artikler om ferien. Inkluder populære ferieopskrifter som fyldstof. Inkluder en funktion, der dækker ejeren eller partnernes familier om, hvad de gør i ferien. For et ugentligt nyhedsbrev skal læserne sende deres yndlingsferieminder via e-mail til den næste udgave.

Måned for jazzvurdering

April er måned for værdsættelse af jazz. Få et kreativt nyhedsbrev med artikler om en af ​​Amerikas sande kunstformer. Fremhæv Jazz Appreciation-koncerter og festivaler, der finder sted i området. Medtag en liste over jazzmusikanbefalinger. For et e-mail-nyhedsbrev skal du inkludere links til jazzmusik online. Et papir-nyhedsbrev kan have en kampspilartikel, der matcher jazzartisten i kolonne "A" med en populær sang eller et instrument i kolonne "B." Den uventede jazzy-udgave holder nyhedsbrevet interessant.