Sådan bruges Bluetooth på en stationær pc

Bluetooth er en trådløs protokol, der giver brugerne mulighed for at forbinde enheder sammen, inklusive computere. Brug af et Bluetooth-aktiveret tastatur eller en mus kan skære rod på skrivebordet, og et Bluetooth-headset giver dig mulighed for at tale på pc'en uden at bekymre dig om ledninger. En pc kan oprette forbindelse til en række Bluetooth-aktiverede enheder, men inden du kan begynde at bruge din enhed, skal du tilslutte den.

Trin 1

Indsæt en Bluetooth-adapter i din computers USB-port, hvis computeren ikke har en indbygget. Windows finder drivere til enheden og installerer dem automatisk.

Trin 2

Gør den Bluetooth-aktiverede enhed, som du vil oprette forbindelse til din computer, synlig. Dette vil variere afhængigt af enheden, så se vejledningen, hvis du ikke er sikker på hvordan.

Trin 3

Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows, og vælg derefter "Kontrolpanel> Hardware og lyd> Bluetooth-enheder" for at se listen over Bluetooth-enheder i nærheden. Klik på knappen "Tilføj", og følg instruktionerne på skærmen.

Indtast Bluetooth-adgangskoden. Nogle enheder har en standardadgangsnøgle på 0000 eller 1234. Med andre genererer du manuelt en nøgle ved at indtaste den på enheden. Når processen er afsluttet, er du klar til at begynde at bruge din enhed.