Hvad er dobbeltminutter for TracFones?

TracFone er en landsdækkende udbyder af mobiltelefoner, der specialiserer sig i forudbetalt service uden kontrakter eller aktiveringsgebyrer. Ud over muligheden for at købe forudbetalte minutter tilbyder TracFone også tilbud, der inkluderer fordobling af minutter i et bestemt tidsrum. Denne tilføjelse, kendt som Double Minutes for Life (DMFL), fordobler automatisk antallet af købte minutter. Det fungerer kun for den telefon, den oprindeligt anvendes til, så det er en plan, der fungerer bedst for brugere uden planer om regelmæssigt at opgradere telefoner.

Double Minutes for Life-kort

TracFone-brugere har mulighed for at købe et DMFL-kort, som varierer i pris afhængigt af, om virksomheden tilbyder en specialkampagne. Dette kort har ingen begrænsninger på det. Det er knyttet til den telefon, som brugeren ejer, og hver gang der købes nye minutter, tildeles den dobbelt så mange minutter eller dobbelt til samme pris. For eksempel koster et kort med en tillægsperiode på 60 minutter over en 90-dages periode normalt 19,99 dollar på offentliggørelsestidspunktet, men med DMFL vil det samme beløb købe det dobbelte eller 120 minutter.

Sms'er med DMFL

Ikke kun påvirker DMFL-planen prisen på minutter, men det påvirker også omkostningerne ved at sende og modtage tekstbeskeder. Hvert minut svarer til en enhed, og afsendelse eller modtagelse af tekster koster 0,3 enheder. Med DMFL-tilføjelsen fratrækker hver tekstbesked 0,15 enheder, hvilket øger antallet af meddelelser, som en bruger kan sende eller modtage til samme pris.

Webbrug med DMFL

Ligesom med sms'er er omkostningerne ved at bruge Internettet på TracFones også billigere med DMFL. Surf på Internettet på smartphones fratrager normalt 0,5 enheder for hvert minut, Internettet bruges. Med DMFL kan du bruge dobbelt så mange minutter på at surfe, surfe eller bruge webapplikationer. To minutters brug resulterer i subtraktion af 0,5 enheder. Internetbrug på TracFones afrundes dog op til det næsthøjeste minut.

DMFL-telefoner

TracFone tilbyder DMFL ikke kun som en tilføjelse til planer, men i forbindelse med specifikke telefoner. Selvom der kan tilføjes dobbelt minutter til enhver telefon mod et ekstra gebyr, sikrer det at købe en DMFL-telefon, at telefonen altid har dobbelt minutter. Oplysninger om disse specifikke telefoner kan findes på hjemmesiden, og tilgængeligheden af ​​telefoner varierer afhængigt af brugerens primære placering.