MacBook Pro med Core i7 processor benchmarks: 50% hurtigere end Core 2 Duo-modellen

De nye MacBook Pro'er har næppe været ude et par timer, og Gizmodo har allerede benchmarked toppen af ​​15-linjens model, der har en Core i7-processor, der kører ved 2, 66Ghz. Tjek grafen ovenfor for gevinsterne mod den forrige topmodel, Core 2 Duo på 2.8Ghz. Selv rippe en DVD med håndbremse tog næsten 40% mindre tid på den nye Core i7 chip. Nogle af præstationsgevinsten er utvivlsomt resultatet af Turbo Boost, en funktion af Core i5 og i7 processorer, der tager 2.6Ghz MacBook Pro til 3.3GHz i tider med intens CPU-brug. Så de nye Core i5 / i7 MacBook Pro er bekræftet at være lynrask hurtigt, undskyld mig, mens jeg styrker min kæbe.

Efter at have set disse store forbedringer i ydeevnen, er jeg lidt forvirret over, hvorfor Apple ikke satte en Core i5 i min personlige foretrukne MacBook Pro, den 13 "-model. TechCrunch spekulerer på, at Apple valgte at afstå fra haw computing power til fordel for den forlængede batterilevetid, men det virker som et mærkeligt kompromis for en Pro-maskine. Tilsyneladende er jeg ikke den eneste, der undrer sig over brugen af ​​en ældre CPU i 13-modellen, ifølge MacRumors, sendte en e-mail til Steve Jobs om det og modtog dette svar:

"Vi valgte killer grafik plus 10 timers batterilevetid over en meget lille CPU-hastighedsforøgelse. Brugere vil se langt mere ydeevne boost fra den hurtige grafik. "

Hvis de ovennævnte benchmarks er en indikator for generelle hastighedsforøgelser, når du flytter fra en Core 2 Duo til de nye Intel Core i5 / i7 chips, er jeg ikke sikker på, at jeg er enig i denne erklæring, men jeg forestiller mig nogle rigtige verdens benchmarks på de 13 "Vises snart, og vi får svar. Så mens den 13-tommers model mindre opdatering har rejst nogle få nysgerrige øjenbryn, er specifikationerne i den nye MacBook Pro 15 "og 17" -model utvivlsomt meget kraftfulde og temmelig lokkende.

Enhver har en ekstra $ 2300 liggende rundt? Den MacBook Pro 15 "med en Core i7 chip og high-res skærm ligner en Mac lovers drøm.