6 af de absolut bedste spil til Mac ... på salg lige nu

I årevis var der en ufortjent antagelse om, at Mac-platformen var uegnet til spil, men ikke mere! Takket være Mac App Store samler Mac-platformen et bredt bibliotek af fantastiske spil, der skal afspilles.

Hvis du er en gamer, kan du se denne liste over nogle af de bedste RPG'er, skydere, platforme og strategispil, som Mac App Store har at byde på, alt på salg til denne weekend! Fordi hvilken bedre måde at passere en lang weekend end med nogle nye spil?

Star Wars: Ridders of the Old Republic


Star Wars: Ridders of the Old Republic - $ 9, 99 - normalt $ 19, 99, Star Wars Ridders of the Old Republic (ofte kaldet KOTOR) er simpelthen et af de bedste videospil hele tiden. KOTOR er et spændende action-rollespil, der er sat i Star Wars-verdenen, hvor hver beslutning du laver, svømmer dig enten mod at være en helt eller et medlem af den mørke side. Du vil samle et team af brugerdefinerede krigere, rejse mellem verdener, mester Jedi-magter og så meget mere. Hvis du kan lide Star Wars og RPG'er, og du ikke har spillet KOTOR endnu, skal du begynde at blokere klumper af din tid for at spille dette spil, det er masser af sjov og meget vanedannende.

Trine


Trine - $ 4, 99 - normalt $ 19, 99, Trine er en smuk puslespilplatform, der minder om spil som The Lost Vikings fra SNES verden, undtagen at grafikken er fantastisk. Du styrer tre heroer hver med forskellige kræfter, som du skal bruge til at løse gåder, kæmpe for fjender og krydse rundt i en smukt gengivet verden.

BioShock


BioShock - $ 27, 99 - typisk sælger til $ 39, 99, BioShock er en smukt kompleks første person shooter med tunge politiske og videnskabelige undertoner, der tager det langt ud over din gennemsnitlige FPS. Du vil bruge skøre magter og brutale våben, når du udforsker og kæmper dig gennem en mislykket utopisk verden. Ofte betragtes som et af de bedste spil hele tiden, er der elementer af stealth og RPG er blandet derinde for at holde tingene unikke.

Civilisation 4: Kolonisering


Sid Meiers Civilization® IV: Kolonisering - $ 19, 99 - Salg fra $ 29.99, Civilisation 4: Kolonisering er en del af Civ4-strategiens række, i denne version spiller du som en af ​​fire europæiske nationer, der er fast besluttet på at udforske, kolonisere og erobre den nye verden. Civilisationsspil tilbyder komplekse strategier og warfare muligheder og uendelige timers underholdning.

Call of Duty 4: Modern Warfare


Call of Duty 4: Modern Warfare - $ 39.99 - COD4 er normalt $ 50, og hvis du er en gamer er chancerne store, du har spillet eller i det mindste hørt uendeligt om det. Call of Duty 4 er et utroligt krigsspil, du er soldat på jorden, men du ringer til luftangreb, bruger et stort udvalg af våben, flyver rundt i helikoptere, næsten alt hvad du ville forvente i en FPS . Andet end at være en fænomenal første person shooter med en stor historie, Call of Duty 4 skinner virkelig i multiplayer mode, hvor du vil deltage i store kampe mod mennesker fra hele verden. Dette spil er så populært af en grund, det rocks!

Moderne Combat: Domination


Modern Combat: Domination - $ 12.99 - Modern Combat Domination er en multiplayer første person shooter med vægt på teamwork. Spil online i hold på 8 mod en anden gruppe i klassiske skydespil som Capture the Flag. Især i forhold til nogle af de andre mere populære skydespil, er dette spil en stjæle til $ 13, med stor grafik og gameplay.

Sørg for at tjekke systemkravene for hvert enkelt spil på denne liste, før du køber. Kravene varierer pr. Spil, og du vil sikre dig, at spillet kører på din Mac. Generelt hvis du har en nyere Mac, bør de ikke være et problem, men selvfølgelig den nyere og bedre din Mac og dens videokort, jo bedre spil vil spille.

Vil du ikke købe noget? Har du allerede udvidet dit spillebudget for måneden? Glem ikke at få fat i Kings Quest 1, 2, 3 til Mac, de er alle gratis at downloade.