Den bedste pc-fix-software

Computere, uanset om de er nye eller gamle, ser ud til at bremse, har mange fejl og går ned med stigende frekvens, jo mere du bruger dem. Hvad der gør disse problemer vanskelige er, at der kan være en række årsager til afmatning, fejl og nedbrud. Så hvordan reparerer du disse problemer, hvis du ikke engang ved, hvor du skal starte? Den bedste måde lige nu er software bygget til netop det - software, der ser på en række forskellige emner på din computer og derefter reparerer eventuelle problemer, den støder på.

Systemmekaniker

System Mechanic fra iolo Technologies er et sådant program. Når du først starter System Mechanic, kører den en diagnostik på din computer for at finde aktuelle problemer og potentielle problemer. Det vil se på alt lige fra din computers registreringsdatabase til hvordan filer tildeles på harddisken til at øge internethastigheden og mere.

Løsning af langsomme opstartstider

Den bedste pc-fix-software

Et fælles område, der skal repareres med en computer, er dets opstartstid. En skjult grund til en langsom opstartstid er, at der er meget software, der starter på samme tid som Windows er. Den værste del af dette er, at du sandsynligvis ikke engang ved, at det gør det. System Mechanic vil som en del af dets funktionssæt se på, hvilke programmer der starter på samme tid som Windows. Derefter viser det dig, hvad disse programmer er, hvilken funktion de udfører, og om disse funktioner er vigtige eller ej. Derfra kan du beslutte, hvilke programmer du vil beholde ved opstart, og hvilke du vil fjerne. Fjernelse af unødvendige programmer ved opstart øger opstartstiden betydeligt.

Løsning af generel langsommelighed og fejl

Et andet problem er generel computertreghed eller træghed i løbet af dagen. Dette kan skyldes en række faktorer. Almindelige har tendens til at være forældreløse filer, registreringsdatabase fejl og en fragmenteret harddisk. Forældreløse filer er filer på din computer, der er "tilovers" fra software, som du muligvis har afinstalleret for længe siden. Alligevel sidder disse filer stadig der og tager plads. System Mechanic finder og fjerner disse filer. Registret er meget på samme måde. Hver gang du installerer software, foretager det en ændring i din computers registreringsdatabase. Registret er hvor Windows går for at se, hvordan man specifikt udfører programmer. Når du afinstallerer software, fjerner det mange gange ikke oplysningerne fra registreringsdatabasen, hvilket tvinger Windows til at grave igennem alt dette gamle skrammel, før det finder det, det leder efter. Over tid kan dette skabe massive afmatninger. System Mechanic, som det gør med forældreløse filer, finder og fjerner gamle poster. Det andet almindelige problem er med et fragmenteret drev. Når du installerer og afinstallerer software, fjerner gamle filer, tilføjer nye filer og dybest set bruger din computer, flyttes oplysningerne på din harddisk rundt. Over tid kan dette blive "fragmenteret". Filer, der hører tæt på hinanden, bevæger sig fra hinanden. Der kan dannes store huller mellem data. Ved at "defragmentere" din harddisk kan du få disse filer til at flytte sammen igen, så Windows kan få adgang til dem meget hurtigere.

Konklusion

Ved at køre System Mechanic og rette alle ovenstående finder du også ud af, at din computer generelt har færre fejl. Alle de samme problemer, der forårsager systemafmatning og langsom opstartstid, er også ofte årsagen til fejl i computere generelt. Så at køre System Mechanic eller lignende pc-reparationssoftware regelmæssigt bør holde din computer kørende i lang tid. System Mechanic er $ 39,95 efter en gratis 30-dages prøveperiode.