Sådan finder du ud af, hvem der ringede fra et blokeret nummer

Desværre er der ingen nem og tydelig måde at finde ud af oprindelsen til et blokeret opkalds-id-telefonnummer. Dette betyder ikke, at opgaven er umulig, bare at den er kompliceret. Midlerne til at få disse oplysninger kan kun forfølges, hvis det opkald, der modtages fra det blokerede nummer, er alvorligt chikanerende, fordi juridiske myndigheder er involveret i at spore den ukendte opkald. Hvis de opkald, der modtages fra et blokeret nummer, ikke stiger til niveauet for ulovlig chikane, er der andre sikkerhedsforanstaltninger, du kan indføre for at sikre, at kun ulåste opkald kommer igennem til din telefon.

Opret en "Call Trace"

Trin 1

Kontakt din telefonselskab. Telefonselskabets kundeservicenummer er angivet på din telefonregning.

Trin 2

Fortæl telefonens kundeservicemedarbejder, at du vil oprette sporing af opkaldstjeneste på din telefonkonto. Denne service er muligvis allerede automatisk aktiveret for din konto, men ring for at være sikker.

Trin 3

Ring * 57 (fra en berøringsfarvetelefon) eller 1157 (fra en drejeknap) umiddelbart efter det blokerede opkaldsnummer, du vil spore. Nummeret registreres af telefonselskabets ulovlige callcenter.

Trin 4

Kontakt din lokale politistation for at indgive en klage over chikane. Politiet skal give dig et sagsnummer til din klage.

Kontakt dit telefonselskabs ulovlige callcenter. Giv callcenterrepræsentanten dine kontooplysninger og dit sagsnummer til klagefilen. Telefonselskabet har ikke tilladelse til at videregive det blokerede opkaldsnummer til dig, men giver nummeret til politiet. I løbet af opfølgningen på din indgivne klage afslører politiet sandsynligvis det blokerede opkaldsnummer for dig.

Opret en "Anonym opkaldsafvisning" -tjeneste

Trin 1

Tag telefonmodtageren op, og placer telefonen i opkaldstilstand.

Trin 2

Lyt efter en klartone.

Trin 3

Tryk på * 77 (hvis der ringes fra en touch-tone-telefon) eller ring 1177 (hvis der ringes fra en drejelig telefon).

Trin 4

Placer telefonen tilbage til øret. Lyt efter en bekræftelsestone.

Læg telefonen. Din telefon er nu indstillet til at blokere alle opkald, hvor den opkalds-opkalds-id-information ikke transmitteres.

Opret en "opkaldsskærm"

Trin 1

Kontakt din telefonselskab. Telefonselskabens kundeservicenummer er angivet på din telefonregning.

Trin 2

Spørg telefonens kundeservicemedarbejder, hvis "opkaldsskærm" -tjenesten er tilgængelig i dit område. (Funktionen opkaldsskærm er ikke tilgængelig i alle områder.) Det er opkaldsskærmsfunktionen tilgængelig, tilføj den til din telefontjeneste.

Trin 3

Løft telefonmodtageren, og placer telefonen i opkaldstilstand (hvis relevant). Lyt efter en klartone.

Ring * 60 (fra en berøringsfarvetelefon) eller 1160 (fra en drejeknap). Følg vejledningen for at aktivere opkaldsskærmtjeneste. Denne tjeneste giver dig mulighed for at tilføje telefonnumre til din blokerede opkaldsliste, selvom den, der ringer, ringer fra et privat nummer.