Sådan bruges et telefonnummer til at se, hvem det tilhører

At finde et opført hjemmetelefonnummer er generelt en simpel opgave, der kan udføres gratis. Mange websteder tilbyder omvendte telefontjenester, der hjælper dig med at finde oplysninger om ejeren af ​​et opført hjemmetelefonnummer til nul pris. Der opstår imidlertid problemer, når du forsøger at slå et hjemmetelefonnummer op, der ikke er angivet eller er et mobiltelefonnummer. Da disse oplysninger ikke er offentligt tilgængelige, skal du betale et bestemt gebyr for at finde ud af om ejeren af ​​denne type telefonnummer.

Udover omvendte telefontjenester findes der også andre metoder til at finde ejeren af ​​et telefonnummer. Du kan søge efter en persons telefonnummer på sociale netværksfora, offentlige registerressourcer og andre steder på Internettet. Folk sender undertiden oplysninger på Facebook eller når de placerer en annonce for at sælge deres bil på Edmunds. Det kan være nyttigt at køre en grundig internetcheck for at få oplysninger om et telefonnummer.

Trin 1

Vælg et websted, såsom adresser, omvendt telefonbog eller People 411 (se links i ressourcer), der er udstyret til at finde ejeren af ​​et telefonnummer. Indtast telefonnummeret i det givne felt, og tryk på "Enter" for at få resultaterne. Hvis det nummer, du leder efter, er et offentligt tilgængeligt opført nummer, får du gratis oplysninger om ejeren. Men hvis du søger på et unoteret hjemnummer eller et mobiltelefonnummer, beder webstedet dig om at foretage en betaling, før du modtager resultaterne. Betalinger varierer fra websted til websted, men varierer generelt fra $ 5 til $ 10 pr. Søgning.

Trin 2

Søg i telefonnummerets ejer ved hjælp af Pipl, personens søgemaskine (se link i Ressourcer). Vælg linket "Telefon" fra de øverste indstillinger, og indtast telefonnummeret i det respektive felt. Klik på "Søg" for at finde ud af oplysninger om dette nummer. Pipl vil kigge efter telefonnummeret for at se, om ejeren har sendt det på et onlineforum eller andet websted. Det søger også telefonnummeret i offentlige optegnelser, der er tilgængelige online.

Søg efter telefonnummerets ejer på sociale netværkswebsteder. Hjemmesider, såsom Yoname (se link i Ressourcer), giver dig mulighed for at søge på en persons telefonnummer på tværs af populære sociale netværk, såsom Facebook, Blogger, Digg, Friendster, Myspace, You Tube og andre. Hvis telefonnummeret er angivet på et af disse websteder, kan du kontakte ejeren af ​​nummeret, når du har tilmeldt dig det pågældende websted.