Sådan laver du telefonskind

Elementer, du har brug for

  • Mobiltelefon

  • Lineal

  • Foto

  • Fotoprogram

  • Fotohud

  • Printer

Skind til mobiltelefoner er plastplader med klæbrige ryg, der påføres den hårde plastikside af en mobiltelefon. De bruges til at give din telefon et individuelt udseende og beskytte telefonens overflade mod ridser. Den ekstra fordel ved en hud er, i modsætning til at ændre din frontplade, annullerer du ikke garantien på telefonen. Problemet med købte skind er, at du ikke har fuld kreativ licens, og da de masseproduceres, er du ikke garanteret et unikt udseende til din telefon. Hvis du laver din egen, vil du dog have en mobiltelefonhud, der er let at lave og virkelig unik.

Bestem størrelsen på din mobiltelefon. Du bliver nødt til at kende længden og bredden på din telefon. Du kan enten måle det selv med en lineal eller se online. Brug en søgemaskine til at søge efter din model og dimensionen af ​​telefonen i tommer.

Bestem antallet af pixels, du har brug for til dit billede eller design. For at gøre dette skal du gange hver dimension med 200. Hvis din mobiltelefon f.eks. Er 3 1/2 tommer lang og 2 tommer bred, får du 700 pixels med 400 pixels. For nemheds skyld bør du afrunde dine resultater til nærmeste 100.

Vælg et foto eller design, du vil have vist på din telefon. Billedet eller designet er dit valg. Sørg for, at det valgte billede har en størrelse på mindst 500 kilobyte. Jo større billedets størrelse er, jo bedre opløsning får du i dit slutprodukt.

Brug et fotoprogram som Adobe Photoshop til at røre ved dit billede. Du kan bruge touch-up-funktionerne til at beskære billedet, fokusere på din yndlingsdel af billedet eller rette fejl i det. For eksempel kan du fjerne røde øjne fra billeder eller ændre centrering af et design. Du kan bruge et hvilket som helst af de tilgængelige billedkorrektionsværktøjer, der er tilgængelige i dit fotoprogram. Det vigtige er, at det skal have en dpi eller prik pr. Tomme på 150 eller derover og bruge RGB-farver. RGB og dpi er begge indstillinger, som du kan justere i dit fotoprogram for at sikre god farve og udskriftskvalitet.

Følg anvisningerne på en pakke med blanke, udskrivbare mobiltelefonskind. Generelt vil pakken lede dig til at føde huden ind i en farveprinter og udskrive billedet på den. Du kan finde tomme skind, der er lavet til din telefons model.

Skræk bagsiden af ​​din nyligt udskrevne mobiltelefonhud og læg den på din telefon. Sørg for, at du har huden centreret på telefonen, inden du påfører den.