Fremskynde Photoshop med disse 5 ydeevne tips

Adobe Photoshop kørte lidt træg på min Mac for nylig, så jeg satte mig om at få appen til at køre hurtigere med et par tweaks. Mens disse blev gjort på min MacBook Pro, er der ingen grund til, at tipene ikke ville fungere det samme på en Windows-pc, der kører PS også.

1) Afslut andre apps
Før du graver rundt i Photoshop-indstillingerne, skal du afslutte alle andre apps, du ikke bruger. Dette frigør ekstra systemressourcer til at bruge til Photoshop i stedet.

2) Løft hukommelsesanvendelsen
Mere hukommelse jo bedre! Dette gav mig en stor hastighedsforøgelse:

  • Fra Photoshop-indstillinger klikker du på "Performance"
  • Juster skyderen opad for at bruge mere RAM, jo mere kan du spare mere

En hurtig note om RAM: Computere elsker RAM, og det gør også Photoshop. Hvis du er en hyppig Photoshop-bruger, eller hvis du gør noget andet, der indebærer et betydeligt hukommelsesforbrug, er det en god ide at tilføje mere hukommelse til din computer. Du kan læse min anmeldelse om opgradering af en MacBook Pro til 8 GB RAM, hvis du ikke allerede har det, eller find ud af, om du har brug for en RAM-opgradering.

3) Indstil ridse diske
Hvis du har flere harddiske, skal du bruge dem til virtuel hukommelse:

  • Fra Photoshop "Performance" -indstillingerne går du til "Scratch Disks" og tilføjer dine ekstra harddiske

Dette er virkelig kun relevant for de brugere med flere harddiske, så de af os på bærbare computere kan generelt ignorere denne.

4) Juster cache niveauerne
De fleste brugere nyder godt af et lavere cache niveau:

  • Åbn Photoshop-indstillingerne og klik på "Performance"
  • Indstil "Cache Levels" til 1

Bemærk, at hvis du arbejder med store enkeltlagede billeder som et højt res digitalt billede, vil indstillingen af ​​cacheniveauet højere blive hurtigere i stedet for ydeevnen. Juster denne indstilling baseret på din nuværende brug.

5) Gem aldrig billedfremvisninger
Caching billedforhåndsvisning sænker tingene ned:

  • Fra Photoshop-indstillingerne skal du klikke på "Filhåndtering"
  • Indstil "Image Previews" til "Never Save"

Dette reducerer Photoshops RAM og CPU brug ved at undgå billedforhåndsvisning.

Selvom disse tip er specifikke for at fremskynde Photoshop, kan tweaksne gælde for andre Adobe-apps, der også har lignende præferencer.

Hvad andet kan jeg gøre for at fremskynde Photoshop?
Uden for app-specifikke tips kan de andre ting, du kan gøre for at øge næsten enhver apps ydeevne, få mere RAM og opgradere til en hurtigere harddisk til din computer. Med hensyn til harddiske er et SSD eller et SSD Hybrid drev ideelle, der er masser på Amazon at vælge imellem hvis du er på markedet.