Sådan bruges CPanel til at oprette et websted

Hvis du har en webhosting-konto, kan du oprette et websted ved hjælp af Cpanel. Der er to måder at gøre dette på. Den første måde er at uploade webstedsfiler, som du har oprettet med et separat program. Den anden måde er at installere et program, der giver dig mulighed for hurtigt at oprette et websted uden meget behov for teknisk viden.

Uploader filer

Opret dine webstedsfiler ved hjælp af Notepad eller et HTML-program. Gem filerne på din computer, og husk, hvor du gemte dem.

Log ind på Cpanel. Brug de oplysninger, som din hostingudbyder gav dig til at logge ind på din Cpanel-konto.

Adgang til hovedmappen. Klik på ikonet, der siger "File Manager", og vælg derefter mappen "Document Root" til dit domæne. Klik derefter på "" public_html ".

Upload dine webstedsfiler. Du vil se en delt skærm. Den ene side repræsenterer din computers drev, den anden side repræsenterer Cpanel-værktøjet. Overfør dit websteds HTML-filer fra din computer til Cpanel ved at fremhæve filerne og klikke på overførselspilen.

Test dit websted. For at sikre, at dine filer er uploadet korrekt, skal du skrive din webadresse i dit browservindue.

Installation af websidesoftware

Log ind på din Cpanel-konto. Rul ned til "Software og tjenester" og klik på "Fantastico Deluxe".

Beslut, hvilken software du vil bruge til at oprette dit websted. Fantastico har mange valg af websidesoftware kategoriseret som enten "Blogs" eller "Content Management Systems". Hvis du klikker på hvert softwarevalg, kan du se dets funktioner. Dit valg afhænger af, hvad dine behov er.

Foretag dit softwarevalg, og klik på det. Klik derefter på “Ny installation” for at starte installationsprocessen.

Følg vejledningen for at installere softwaren. Normalt bliver du bare nødt til at indtaste grundlæggende oplysninger såsom navnet på dit websted, din e-mail-adresse og en adgangskode til webstedet.

Vent på, at installationen er færdig. skærmen beder dig om, når dette er tilfældet. Du modtager også en e-mail, hvis du har angivet din e-mail-adresse.

Brug websoftwaren til at oprette dit websted. Nu hvor softwaren er installeret, kan du begynde at tilføje indhold til dit websted. Den e-mail, du modtog efter installationen, indeholder oplysninger om, hvordan du logger ind på administrationspanelet, så du kan begynde at tilføje indhold.

Advarsler

Der er rapporteret sikkerhedsproblemer med brugen af ​​Fantastico Deluxe til installation af software. Hvis du er bekymret, kan du installere software manuelt. Eller du kan se, om din webhostingudbyder giver dig mulighed for at bruge “Softaculous” i stedet for Fantastico Deluxe. Det vil være placeret i samme sektion som Fantastico.