Hurtigt fremad i QuickTime & Speed ​​Reverse med Gestures

Du kan spole hurtigt frem eller hurtigt spole tilbage til enhver video, der afspilles i QuickTime Player i Mac OS X (eller Windows, hvis du går i den retning) ved hjælp af en trackpad eller en magisk mus.

Dette er virkelig nemt at bruge, men det er bedst fulgt sammen og prøvet dig selv end bare at læse en tutorial, så start QuickTime Player med en film med en vis længde, så du kan teste dette selv. QuickTime-appen er placeret i / Programmer / mappe til OS X, ældre versioner kan også gemmes som QuickTime Player i mappen Hjælpeprogrammer.


Sådan spoler du hurtigt frem og tilbage i QuickTime til Mac

Når du har hentet en video, kan du bruge multitouch-bevægelserne til at spole frem og vende video med følgende tricks:

  • For at spole frem, skal du blot trække to fingre vandret over berøringsfladen til højre.
  • For hurtigt at vende, skal du blot trække to fingre vandret i den anden retning mod venstre.

Hvis ikke andet, skal du huske at trække til højre vil hurtigt fremad, og trækker til venstre vender hurtigt tilbage.

Afstanden og hastigheden af ​​din træk i begge retninger påvirker afspilningshastigheden, fra minimal hastighedsstigning til 8x hurtig fremadgang. Prøv dette ved hurtigt at vende til venstre eller højre med to fingre, og du kan se, hvordan hastigheden også ændres hurtigt.

Dette er blevet testet for at arbejde sammen med alle moderne versioner af QuickTime Player i alle moderne versioner af Mac OS X og endda Windows, selv om det meget kritiske andet krav ville være en multitouch-understøttet sporingsflade, der giver dig mulighed for at bruge tofingerbevægelserne til at Træk forover eller tilbage for at udføre den rigtige handling.

Noter hastighedsindikatoren i det øverste højre hjørne af et videovindue, det justerer med hastigheden for hurtig frem eller tilbage for at vise et tal og multiplikatoren, fra 1, 5x, 2x, op til 8x i begge retninger:

Fik disse ned? Gå ikke glip af nogle andre nyttige tastaturgenveje til QuickTime Player.