Sådan spiller du Wii-spil på en bærbar computer

Nintendo Wii blev frigivet af Nintendo efter GameCube. Det bruger et bevægelsessensorsystem med en "Wiimote" eller klassisk controller. Hvad mange mennesker ikke ved, er, at Wii, ligesom mange ældre konsoller, kan emuleres på computeren. Dette giver dig mulighed for at spille Wii-spil på din bærbare computer uden yderligere hardwareændringer på dit system.

Download Dolphin. Det er den mest udviklede og kompatible Wii-emulator til afspilning på din bærbare computer.

Udpak indholdet af arkivet til en mappe.

Dobbeltklik på "Dolphin.exe" for at åbne Wii-emulatoren.

Skift indstillingerne, der er placeret under "optioner" og "konfigurer" for optimal ydeevne. Kontroller alle de avancerede indstillinger - aktiver dual core, brug panikhåndterere og skjul markøren automatisk - under den generelle fane.

Klik på grafikindstillingerne, og kontroller automatisk skala for både vindues- og fuldskærmstilstand. Tving også bi / trilinear-filtrering, 4x anisotropisk filter og 4x Antialias skal aktiveres for at grafikken kan gengives tydeligt. Under Avanceret skal du sikre, at brug af sikker teksturcache, kopiering af EFB til GL-struktur, overlay FPS og EFB-kopi med genvej E er de eneste aktiverede muligheder.

Åbn kontrollerne, og angiv hvilke knapper på fjernbetjeningen du vil bruge. Du kan bruge et tastatur eller USB-spilpude til computeren. Hvis du har en Bluetooth-dongle, kan du også bruge en Wiimote på din pc.

Klik på indlæs, og vælg dit Wii- eller GameCube-spil, da Dolphin er i stand til at efterligne begge dele. Du kan bruge det aktuelle spil i din diskskuffe, eller hvis du har en sikkerhedskopi gemt i .iso-format på din computer, skal du vælge den fil i menuen.

Tips

Dolphin har muligvis ikke absolut kompatibilitet med alle Wii-spil. Hvis du oplever problemer, kan du prøve et andet spil.

Advarsler

Behandling af et Wii-spil kræver en stor mængde strøm. Dit system spiller muligvis ikke spillene effektivt uden tilstrækkelig hukommelse og i det mindste en dual-core processor.