Sådan sendes en fax til England

Hvis du har kontakter i England, skal du muligvis lære, hvordan du sender en international fax. Global kommunikation er det, der får verden til at gå rundt. Der er forskellige måder at dele information på. Afsendelse af en fax er kun en måde at få din besked videre. Som du vil lære, er det forskelligt at sende en fax over hele Atlanterhavet end at sende en indenlandsk fax. Når du først har mestret formlen, vil det imidlertid være let at sende en fax til England. Her er nogle værdifulde tip til at sende en fax til udlandet.

Find en faxmaskine. Sørg for, at denne faxmaskine har international dækning.

Find ud af, om du skal ringe "9". Nogle virksomheder og institutioner kræver, at du ringer "9" for at foretage et eksternt telefonopkald eller fax.

Ring til "011" for at foretage et opkald eller en fax uden for landet, hvis du faxer fra USA.

Ring til Englands landekode. Landekoden for England er "44".

Ring til den specifikke bykode. For eksempel er Londons bykode "020". Hvis du ringer fra udlandet, skal du slippe den første "0". Derfor, hvis du sender en fax fra USA til England, vil du ringe "20".

Tast det lokale nummer på den faxmaskine, som du vil sende din fax til.

Tryk på "Send" -tasten. Lyt til de typiske faxmaskinelyde, du vil støde på med hver typisk fax i processen. Faxmaskinen informerer dig derefter, om din fax var vellykket. Nogle faxmaskiner er programmeret til at give dig en bekræftelse gennem en statusrapport.