Hvad er forskellen mellem DVR- og DVD-optagere?

Digitale videooptagere og DVD-optagere er begge en moderne erstatning for videobåndoptageren. Ved at optage digitalt giver DVR'er og DVD-optagere en højere billedkvalitet end VHS-bånd. På mange systemer af hver type kan brugerne også importere videoerne til en computer til redigering eller upload til Internettet. Selvom DVR'er og DVD-optagere har mange lignende funktioner, skiller nogle forskelle sig ud mellem de to.

Opbevaring

Digitale videooptagere skriver optaget video til en intern harddisk. Mængden af ​​video, som DVR kan gemme, afhænger af størrelsen på denne harddisk. Da en DVR bruger dette indbyggede lager, giver DVR ikke bærbarheden af ​​en VHS eller DVD. Nogle modeller opretter dog forbindelse til et hjemmenetværk for at muliggøre overførsel til en computer. DVD-optagere gemmer data på optagelige diske, normalt DVD-R / RW og DVD + R / RW, selvom nogle også accepterer DVD-RAM. Brugere kan afspille en hvilken som helst af disse diske i en kompatibel DVD-afspiller eller computer.

Funktioner

DVR'er tilsluttes via fjernsynssignalet og giver en guide på skærmen til at se og optage tv. Disse guider kan automatisk finde shows, der skal optages efter navn eller tid. DVD-optagere fungerer mere som traditionelle videobåndoptagere med programmerbare optagetider. Selvom de mangler DVR'ers interaktivitet, understøtter DVD-optagere også ikke-TV-indgange til optagelse fra kameraer eller videospilkonsoller. DVD-optagere fungerer også som DVD-afspillere.

Koste

DVR'er og DVD-optagere findes i en lang række modeller og omkostninger. Der er dog en stor prisforskel, da DVR'er regelmæssigt kræver et månedligt abonnement, mens DVD-optagere ikke gør det. DVR-udbydere opkræver dette abonnement, uanset om din DVR kommer fra din kabel- eller satellitudbyder eller fra en tredjepart. Nogle kabel- og satellitfirmaer leverer DVR-hardware indbygget i deres set-top-bokse, hvilket negerer købsprisen, men opkræver stadig mere pr. Måned end for en ikke-DVR-boks.

Time Shifting

Et stort træk for DVR'er, tidsforskydning giver seerne mulighed for at sætte live tv på pause og spole hurtigt forbi annoncer. Ældre DVD-optagere, der fungerer på samme måde som videobåndoptagere, tilbød ikke denne funktion, men understøtter kun hverken optagelse eller afspilning ad gangen. Mange nye DVD-optagere understøtter nu også tidsforskydning, selvom det kræver brug af genskrivbare DVD-RW-, DVD + RW- eller DVD-RAM-diske i stedet for standard DVD-R- eller DVD + R-medier.

Beslutter

At vælge, om du vil købe en DVR- eller DVD-optager, afhænger af dine behov. På trods af behovet for at købe optagelige diske forbliver DVD-optagere i det lange løb billigere på grund af DVR-abonnementsgebyrer. DVD'er giver også en meget lettere måde at bringe optaget video til andre maskiner på. DVR'er tilbyder dog et indviklet styresystem og en stor optagehukommelse, der aldrig skal udskiftes. Begge teknologier tilbyder optagelsestjeneste i høj kvalitet, så valget afhænger af dine individuelle præferencer.