Sådan dæmper du ord på Twitter til iPad og iPhone

Twitter kan være et værdifuldt sted at få nyheder og informationer (og du kan også følge med @osxdaily der også selvfølgelig), men det kan også have mange ting, du ikke vil observere, se eller høre. Hvis du ikke ønsker at se bestemte emner, ord, sætninger, navne, brugernavne eller hashtags på Twitter, kan du nemt dempe udtryk og ord og forhindre dem i at blive vist i dit Twitter-feed.

Muting ord og vilkår på Twitter er nyttigt til mange formål, fra at forsøge at barnesikker tjenesten, for at undgå at se bestemte emner, eller endda for at undgå spoilere til tv-shows og film. Denne vejledning viser dig, hvordan du kan stave ord, sætninger, hashtags og brugernavne på Twitter.


Til vores formål her vil vi mumle alle navne på et bestemt tv-shows navn. Dette blev inspireret af en ven, der klagede over, hvordan Twitter er fuld af konstante spoilere om HBO-showet 'Game of Thrones'. Selvfølgelig er det et eksempel, at du kan dæmpe dette emne, du kan dæmpe omtale af ethvert andet emne eller emne, hvis du vil.

Sådan slår du ord på Twitter

Muting ord, sætninger, tv-shows, navne, hashtags og alt andet er nemt på iPhone eller iPad, her er alt hvad du skal gøre:

  1. Gå til din primære profilside i Twitter, og klik derefter på Gear-ikonet og vælg "Indstillinger og privatliv"
  2. Vælg "Indholdsindstillinger"
  3. Tryk på "Muted" under afsnittet "Sikkerhed"
  4. Tryk på "Udstødte ord"
  5. Tryk nu på "Tilføj" i hjørnet
  6. Indtast et ord, sætning, hashtag eller brugernavn for at dempe og vælg derefter "Mute from anyone" for helt at slå det pågældende udtryk fra og trykke på "Save"
  7. Gentag med yderligere ord, vilkår, hashtags eller brugernavne, hvis det ønskes

Når du opdaterer dit Twitter-feed, finder du de dæmpede udtryk og ord vises ikke længere.

Denne proces fungerer det samme på Twitter til iPhone og iPad, og sandsynligvis Android også. Hvis lyden ikke har taget effekt, skal du muligvis afslutte og genstarte Twitter-appen.

På samme måde kan du finde det nyttigt at deaktivere video autoplaying i Twitter på iPhone og iPad også.

Mens sociale medier kan være interessante, sjove og engagerende, er sociale medier også slags som internettet opslagstavlen, som konstant bliver fyldt med alting, der dumpes ind i det af nogen eller alle i verden - for bedre eller værre.

Anyway have det sjovt at dumme nogle ord eller vilkår, uanset om du forsøger at stoppe spoilere til et show, eller måske er du bare træt af at høre om en bestemt berømthed eller sport eller noget andet.