Sådan fjernes stativet fra en 24-tommer iMac

24-tommer iMac leveres med et indbygget stativ. Du kan fjerne dette stativ og tilføje en VESA-adapter til brug af iMac med VESA-kompatible monteringer. VESA-kompatible monteringer er industristandardbeslag til elektronikudstyr såsom HDTV og computerskærme. VESA Mount Adapter Kit indeholder de værktøjer, du har brug for til at fjerne stativet fra en 24-tommer iMac.

Trin 1

Sluk for computeren, og frakobl alle ledninger og kabler.

Trin 2

Flyt computeren til en plan arbejdsflade. Placer iMac, så du vender mod bagsiden af ​​computeren. Hold stativfoden med den ene hånd og skub forsigtigt på toppen af ​​iMac, så skærmen roterer så langt ned som muligt.

Trin 3

Indsæt adgangskortet fra adapterkittet i rummet over stativet. Det går ind i en opadgående vinkel i ca. ¾ tomme for at frigøre låsen. Hvis adgangskortet går længere ind, skal du prøve igen.

Trin 4

Skub toppen af ​​iMac fremad, så skærmen roterer yderligere 10 grader. Stop, når du ser hovederne på otte skruer, og stativet låses på plads. Først når stativet låses på plads, skal du holde computeren ved siderne og lægge den forsigtigt ned med skærmen hvilende på den bløde klud eller håndklæde. Lad bunden af ​​stativet hænge over kanten af ​​arbejdsfladen.

Trin 5

Indsæt TORX-værktøjet i et af skruehovedene, du afslørede på bagsiden af ​​iMac. Drej værktøjet mod uret, indtil skruen kommer ud. Gentag med de resterende skruer.

Løft stativet op fra bagsiden af ​​computeren for at fjerne det.